marți, 26 octombrie 2010



Un nou star de data asta din Danemarka dar de care suedezii sint indragostiti:):Acum l-am descoperit si eu si adaugat la playlist:)

7 comentarii:

KaBea spunea...

Imi place melodia dar nu si limba (in care canta),nu intelegi altceva.Cum merge cu "traista"?Pupici.

mamica de Sebastian spunea...

@beatrice..da e cam greu de inteles daneza..dar nu imposibil..daca stii suedeza..Traista e bine merci..la gradi..se citeste povestea in fiecare zi:)

KaBea spunea...

Suedeza ai invatat-o repede?MIE mi se pare....cah,o limba greu de invatat.Eu personal cand o aud vorbita nu stiu de ce dar ma umfla rasul rau de tot.Oi fi eu mai intr-o doara!Te pup.

mamica de Sebastian spunea...

@beatrice suedeza zic eu am invatat-o destul de repede..adica atit cit sa ma descurc..acuma am mai avansat un pic...dar nu cred ca o voi stapini la fel de bine ca si romana niciodata.Mie mi se pare ca seamana cu maghiara..poate pt ca vind din ardeal.

KaBea spunea...

Nu stiu zau,ca parintii mei sunt unguri de la mama lor si nu mi se pare a suna deloc cum zici.Bine ca ai reusit sa inveti ca eu una nu as putea.pupi

salmi spunea...

Sa stii Florina ca la inceput cand nu stiam suedezal la fel mi se parea si mie ca seamana cu maghiara...deh, eu stiu si maghiara ;) ca mama e unguroaica.

Melodia asta imi place si mie tare mult, o ascult mereu daca nu la radio atunci pe youtube. Si am cautat versurile ca inteleg muuuult mai bine daneza scrisa decat cea vorbita :). Dar imi place cum suna, mi se pare exotica, imi place sa ma uit la filme daneze, au fost cateva seriale faine mai in primavara...
Pupici, sper ca ai avut o zi buna daca ai fost libera...

mamica de Sebastian spunea...

@beatrice mie asa mi se pare si uite Miha imi confirma..

@Miha asa e..cind am fost in ro ma incurcam ca nu mai stiam in care limba sa inteleg..maghiara..in ungureste sau suedeza:)).Cit despre Rasmus eu l-am downlodat de pe youtube si l-am pus in playlist..De televizor nu am avut timp..era mai demult un film politist danez dar nu cred ca mai ruleaza.
In weekend m-am relaxat..