luni, 4 octombrie 2010Am fost libera,vreme frumoasa dar copil mofturos asa ca am facut poze in graba cu noul aparat care e un Nikon coolpix...deci nimic avansat:))

10 comentarii:

floridecamp spunea...

frumos ,curat si linistit!!!
basse e super dragut!!!!

adra_bell spunea...

bunicel, la fel e si al meu.
Basse e un zambaret. Ma termina albastrul vostru ceresco-suedez

mamica de Sebastian spunea...

@floridecimp..multumim mult

@Adra credeam ca ai ceva aparat mai pretentios la ce poze frumoase faci...dar daca zici ca e ca si al meu..poate ies si ale mele la fel de frumoase ca ale voastre:)SI cerul doar azi a fost asa..cald si soare..

adra_bell spunea...

da, al meu e Nikon coolpix P80, probabil ca tu ai un model mai nou, ca astia scot modele noi in fiecare an. Probabil un Canon era o alegere mai buna, Nikonul are niste bube in cap, dar pentru un amator ca mine e multumitor

Nadia spunea...

Sunt foarte frumoase pozele si eu am tot un Nikon si chiar daca nu e pentru profesionisti eu sunt multumita de el. Basse e un dragut iar strada mi se pare de vis, pare atat de linistita.

mamica de Sebastian spunea...

@Andra,da al meu e Nikon s3000 si deocamdata sint multumita de culori si calitatea pozei...si nu l-am luat sa fac poze profesioniste.Mi-a placut ca e mic si compact si incape in buzunar si mai ales ca e ROSU:)

@Nadia da,e bun si Nikon:)important e sa faca poze cind trebuie.Multumim de compliment la adresa lui Basse si da, stam pe o strada unde nu se intimpla nimic niciodata:)

scorpio spunea...

da,frumos..si telepatie..eu scriam despre toamnele mele de care imi e foarte dor...

Ninu spunea...

Nikon Coooooolpix :) e cel mai bun si frumos aparat din cite exista, si eu am unul de doi ani, si de un an il folosesc cu mare placere, un an doar am citit instructiunile sa vad cum sa-l pornesc si cum sa reglez toate bazaconiile ce le are pe el :))

Anonim spunea...

No frumoase pozele...haios copilul mofturos si jucaus...faina toamna voastra si tot ce se cheama Nikon e calitate! :D

mamica de Sebastian spunea...

@scorpio am vazut si eu toamnele tale si te inteleg ca te apuca dorul.Nu se stie niciodata poate le vei revedea..

@´Tulai Ninule..pai e un amarit de aparat foto nu nava spatiala sa o descoperi un an de zile:))

@Ana merci..asa stiu si io ca Nikon e de calitate si deocamdata sint multumita de el