miercuri, 18 februarie 2009

Nu pot sa ma abtin.

De cind lucrez asa mult inventez sau fac retete super ultra rapide..
Am facut macaroane cu brinza si supa de fasole verde ca la mama acasa.Supa nu a iesit ca la mama acasa,ii lipseste ceva si nu stiu ce...Macaroanele au iesit buuuuuuuune am gasit brinza la magazilnul arabesc si am luat o cutie,mai am pt o tura..

La servici maninc doar micul dejun asta pe la ora 9-10 si normal ca la pauza de masa nu mi-e foame asa ca sar peste ea.Prefer sa ma odihnesc si sa ascult niste muzica.Si cind ajung acasa pe la 16:30,17 sint moarta de foame.Nu stiu ce sa fac mai intii,sa ma apuc de gatit,sa golesc frigiderul in 2 minute sau sa ma ocup de Basse.

VIata de cuplu cred ca o sa o ia razna.Ma intilnesc cu tati de Basse la telefon sau cele 10 minute cind ne duce la servicii.Saptamina asta e dupa ameaza si eu lucrez dimineata.PArca vad ca saptamina viitoare cind lucreaza dimineata o sa lucrez numai dupa ameaza.

8 comentarii:

Andreea Badran spunea...

Sa stii ca si noi am trecut prin momente de-astea cand ne vedeam seara doar ca sa ne mai spunem "noapte buna". Am avut perioade lungi cand sotul meu era mai mult prin delegatii, in toata lumea si ne vedeam intre doua drumuri la aeroport (asta, bineinteles, dupa ce am nascut si cand nu l-am mai putut insotzi pe unde as fi vrut). Trec toate si intr-o zi va iesi si soarele. Keep smiling si bucura-te de ce ai! Se poate si mai rau!

Ruxel spunea...

@Florina: la noi e cam asa: ne vedem seara cate 10 minute, maxim 15, asta in serile cand apucam, pentru ca se intampla sa nu ne vedem si 2 zile la rand. Dimineata el pleaca devreme cu Alex la scoala si vine seara tarziu de la filmari pe la 22-23 cand eu deja dorm sau abia imi mai tin capul. Noroc ca mai exista si we, si asta de vreo 2-3 luni, pentru ca pana atunci lucra si in week :). Si asa lucreaza de cand il stiu aproape, ma si mir ca am avut timp sa o mai concepem pe Bia :))

alina spunea...

Deocamdata, pt ca stiu ca te plangeai ca e greu cu joburile samd, bine ca aveti ce lucra. Or sa vina si zile cand veti avea mai mult timp pt voi. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti neglijezi odihna si sanatatea, degeaba ai de lucru daca tu pici cu totul!

salmi spunea...

Florina, sa te consolez si eu? :)
Al meu sot a fost garda de noapte saptamana trecuta...deci cand era acasa dormea. Acum e garda de seara. Pleaca la 12 si vine la 22. Eu am ore numai dimineata sau max. pana la 16. Ne vedem seara inainte de culcare. ba sunt norocoasa ca ne mai vedem si dimineata daca am ore de la 10. Eh, or trece ele toate...bucura-te de zilele cand sunteti impreuna, de momentele cand sunteti impreuna. Mie mi-e atat de drag seara cand ma duc cu Silvia sa-l pupe de noapte buna si il vad cu cat drag povesteste cu ea si imi zambeste gales de nazdravaniile si povestile copilei. Mie imi tin de cald pana o sa il am iar dupamesele acasa...

Acum o intrebare: ce fel de branza ai luat? Aici nu e magazin arabesc, dar sunt produse arabesti la Coop sau Ica. Eu fac branza de vaci acasa din lapte si kefir rusesc, iese foarte buna. Si fac papanasi din ea...o minune. Macaroanele le fac cu Keso. Are si smantana si e buna. Ai incercat? Sau am mai facut cu sos din acela special pentru pasta grattäng. Numai ca are tot felul de adaosuri de conservanti si arome, dar e gustoasa.
pupici multi.

mamica de Sebastian spunea...

@Fetelor vad ca si in gradina altuia e cam la fel.

@Alina cred ca am devenit jobb maniaca si trebuie sa profit poate saptamina viitoare nu mai am atit de mult de munca..

@Miha,da e nasol si la voi

Referitor la brinza e un fel de brinza telemea adica sarata mai moale.E o cutie rosu cu alb de carton si scrie pe ea German White Combi:)
Interesant ca faci brinza din chefir rusesc,cum storci brinza,mi-ai facut pofta de papanasi

Loredana spunea...

Aveti un baietel foarte dragalas. sa va traiasca!
apropo de branza, eu stiam de la bunica mea ca se stoparce intr-o bucata mare de tifon, dc ti se pare larg il poti pune in doua, la fel se poate si printr-o bucata deasa de perdea, dc iti permiti sa sacrifici vreo una. spor la treaba!

Loredana spunea...

stoarce am vrut sa scriu acolo, vad ca a iesit un alt cuvant

Anonim spunea...

Ma bucur ca am dat din intamplare peste blogul tau. Am citit ceva din urma si sigur voi mai intra. Sanatate multa lui Sebastian, iar tie fericire multa. Te-am adaugat la blogroll.