duminică, 27 iunie 2010

Ieri Basse s-a jucat cu vecinii si s-au ciocnit.Si-a spart buza si a venit plingind acasa ca ii curgea singe.Se sperie cind vede singe.
Am inceput sa-l doftoricesc si se plingea ca acuma nu mai poate sa vorbeasca toata ziua.Si l-am intrebat daca o sa reuseasca sa taca o zi intreaga.Normal ca a zis ca nu,ca nu-i tace gura decit cind doarme:).Macar a fost sincer si a recunoscut.

9 comentarii:

Katja - stapana de Athos spunea...

Hahahaha! Stai sa vezi ca de la frica asta de sange poate ca ajunge chirurg. Eu tipam ca din gura de sarpte cand vedeam ca-mi curge sange, de frica sa nu-mi "iasa matele". M-a speriat candva, cineva, cu faza asta. Apoi, peste ani, faceam disectii. :D Cat despre "liniste", se pare ca de teama ca nu poate vorbi ti-a mai turuit o ora, nu? :) Super dulce Basse al tau, super dulce!

C.T spunea...

Barbatii nu se sperie asa usor !

mamica de Sebastian spunea...

@Cata el nu prea e obisnuit sa vada singe si poate de aia,stie ca e ceva serios cind iese singe.Merci mult..

@CT cred ca lui ii era frica ca nu mai poate sa vorbeasca daca s-a lovit la gura:))

Dan spunea...

Fiecare pusti cu ale lui: eu când eram mic si ma apucase toana chimiei, cu eprubete, stative etc., aveam tot felul de solutii si substante, numai sânge nu. Drept pentru care mi-am tras un pumn în nas si am umplut o juma' de eprubeta. Pâna au venit ai mei...

Unknown spunea...

:))))) mai cunosc eu un fenomen asemanator la mine in ograda :))))

spune-i mamzelului sa fie mai barbat next time :)

mamica de Sebastian spunea...

@Dane nu cred ca te-ai apucat pe la 5 ani de chimie:))Sper sa fie mai linistit al meu..

@Bogdana stii vorba cintecului,"si baietii pling citeodata":))

Anonim spunea...

Macar ai flacau sincer , vezi?Si apoi , daca e sa ne luam dupa vorbe de duh , pana se insoara , trece si buba din buza... :D

Mariana spunea...

Dragul de el, sa ii treaca repede buzita, mai bine sa vorbeasca decat cu buzita umflata

Dan spunea...

Nu, 5 nu, dar aveam vreo 7. Buzele trec, câte buze umflate (muscate, lovite) o sa mai aiba el, sa fii tu sanatoasa Mamico si sa nu te tulburi degeaba!