miercuri, 23 iunie 2010

Basse ia vacanta pe 9 iulie.Ceilalti doi vecini,Elin si Sebastian,deja sint in vacanta.

Basse e la gradi dimineata si ceilalti ii simt lipsa.Ieri,zice tati de Basse ,ca l-au tot cautat desi le-a spus ca vine la ora 3 dupa ameaza.

Azi la ora 10 trecute fix suna la usa.Vecinu mic-ude-i Basse.L-a gradinita,spun.Ma duc pe terasa sa citesc,maninca,dar nu fac plaja,ca soarele ii cu dinti.Ii aud cum se joaca.Ii vad cum vin prin gardul viu,ca doi sori mici,si intreaba de Basse.Nu-i acasa,vine la ora 15.Si intreaba ca unde-i.La gradinita.Se duc la fel,prin gardul viu ca doi sori mici.

Se joaca frumos pina la un moment dat toti 3 cind din nu stiu ce cauza se iau la cearta.Exact ca in poezia lu Topirceanu.Se supara unul pe altul.Si dupa 5 minute se cauta..

E bine sa fi copil sa nu ai notiunea timpului,sa nu ai timp de parinti din cauza ca trebuie sa te joci cu prietenii.E bine ca miniile si supararile lor tin 5 minute.Sper sa ramina prieteni si cind vor fi mari.

Basse al meu il tot imbratiseaza pe celalata Sebastian.Celuilalt nu-i place.Basse meu ii zice ca-l iubeste si e prietenul lui:))

4 comentarii:

CARMEN spunea...

:)) poate ca ar fi cazul ca lui Basse sa-i aduca barza un fratior/surioara ?
O zi frumoasa, mamica de Basse!

Anonim spunea...

Ce bine ai surprins scena in cuvinte...eu vizualizam moacele de strengari..hehehehe...
Dap , bine este sa fi copil...

angi spunea...

Nimic nu se compara u o copilarie frumoasa!...sau poate o batranete linistita...sau o prietenie adevarata...sau o iubire puternica...sau...

mamica de Sebastian spunea...

@Carmen barza noastra a iesit la pensie,deci nu se mai pune:)).Merci la fel si tie

@Aha Anamaria deci am facut o fapta buna azi..

@Da noi adultii avem darul sa complicam lucrurile..