duminică, 28 februarie 2010

SOARE...soooaaarreeee si citeva grade plus....Ma simt de parca ar fi cel putin 15 grade si mi-as lua geaca de primavara,dar iarna asta lunga si aspra m-a transformat intr-o baba.Nu pot iesi din casa fara caciula, fular si manusi.Cum sa iau geaca de primavara!!!

Focul nu mai arde in semine decit tot la 2 seri,nu mai e nevoie de extra caldura.Dar mie mi-e tot frig si stau sub patura desi in casa sint cel putin 23 de grade.Citesc o carte despre supravietuitori in desert.Au mers vreo 200 de km prin desertul Australiei...O femeie si fiica ei vitrega...Dimineata cind ma trezesc primul lucru iau cafeaua si cartea in mina.Seara dupa ce-l culc pe Basse trag o tura prin internet. Pe urma iau cartea si citesc.Nu m-am mai uitat la tv de citeva saptamini bune.Nu-mi lipseste,n-am nici rabdare sa urmaresc vre-un film sau vre-un serial..

Soarele bate in ferestre..zapada se micsoreaza considerabil...Pericolul de inundatie a trecut:)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Noa ai vazut! :) Nu mai astepti pana la 10 grade...:).
Eu azi am stat cu geamul deschis la bucatarie, asa de bine a fost...mi-era dor de aer proaspat, de cateva grade peste zero...

Te pup, o saptamana frumoasa!

Manole spunea...

La multi ani, cu mult soare! :)

oana spunea...

Si la noi a venit!Parca nu-mi vine sa cred .ieri a fost urat,dar azi e soare si 15 grade,si cu toti mucii si tusea lui Matteo am iesit la o plimbare cu cainele!!