vineri, 19 februarie 2010

Nu ca deja nu mai rezist.Iar ninge cu fulgi mari si iar vor fi caderi masive de zapada.Daca va intilniti cu Domnisoara Primavara sa o trimiteti si pe la polul nord ca deja e prea de tot.Fac orice si dau orice in schimb:)

4 comentarii:

Ralu' spunea...

Ioi, tare bine te inteleg, si aici nici macar nu mai e asa frig. Dar vreau primavaraaaa! Uf, greu tre' sa-ti fie cu atata alb in jur, atata vreme...

Svea spunea...

Stii cum se spune, cand ai parte de prea mult, fie iti iei campii, fie te obisnuiesti! :) Eu, campii mi i-am luat pe la inceputul lui decembrie (din cauza intunericului crunt), acum sunt perfect relaxata! S-a marit considerabil ziua, deci e bine! E frig de crapa pietrele afara, iar inauntru frig de stau cu vreo 2 cojoace pe mine, dar m-am obisnuit! Ca ninge imi place, ca e zapada multa imi place, nu-mi place cand e frig si intuneric! Cat despre primavara, din mai pana in iunie, daca ma intrebi pe mine! :))
Multi pupici caldurosi!

mamica de Sebastian spunea...

@Ralu,da ce-i prea mult strica..

@Svea te invit la mine unde-i cald si bine,vorba poeziei,dar de iarna sincer m-am saturat:Si eu iubesc iarna si zapada si urasc intunericul dar..de data asta..sau poate tre sa ne mutam in tzari mai calde.

oana spunea...

pe la noi nu-i frig,dar ploua si ploua de vreo saptamana,asa ca depresia imi sufla-n ceafa...gataa!!