marți, 23 februarie 2010

Ne pregatim de sarbatori dar nu de primavara ci de iarna.

Azi sint libera si mai aveam in frigider aluat de turta dulce si azi i-a venit rindul sa-l facem.Am lucrat frumos si eu si Basse,fara sa ne certam.A iesit o tava plina cu turta dulce,e in cuptor si asteptam sa se coaca.

Bineinteles ca afara ninge iar de ieri seara si zapada creste ,creste ca fat frumos..

5 comentarii:

oana spunea...

de turta dulce mi-e pofta si mie,dar de zapada nu!..-))..chuiar daca acum vreo saptamana as fi preferat-o ploii,acum m-am lecuit,ca e soare!!..Mi-e frica sa o spuna prea tare,ca poate se sperie-)))

Ceska777 spunea...

Noi azi am facut strudel cu mere........iar afara au fost 11C, spre seara s-a innorat si picura. Dar nu cred sa mai avem zapada ....

floridecamp spunea...

nu am mai mancat turta dulce de 18 ani . o facea mama asa de buna!!!!!!azi am 40 si recunosc ''sunt antitalent la prajituri'',dar ma bucur ca sunteti priceputi.pofta buna!!!!si sa nu uit daca nu e cu suparare -arunca una pe geam inspre danemarca pe parte vestica ca jur ca imi dau toata silinta sa o prind!!!

Anonim spunea...

Si mie mi s-a facut pofta de turta duclce. Scrii, te rog, reteta cu explicatii simple si amanuntite asa, ca pt. necunoscatori? Cand ai timp, nici o graba. Merci!

mamica de Sebastian spunea...

@oana sper sa vina totusi primavara...

@cescka struder si 11 grade celsius si eu vreau

@floridecimp si mami de cirliont reteta e la sectiunea retete la mine pe blogg