vineri, 30 iulie 2010

Ce se poate face cu un sos de carne tocata ramas de la niste spaghete bolognese?Pai se face o tarta..

Pt aluat avem nevoie de
150 gr unt sau margarina
3 dl faina
3 linguri apa
Untul sau margarina se farmteaza in faina si se adauga apa.Aluatul se intinde intr-o forma de tarta si se baga la cuptor la 225 grade cam 10 minute.Se adauga compozita de carne tocata in care am bagat 2 oua batute si am adaugat niste cascaval ras..Si se mai baga la cuptor vreo 25 de minute









9 comentarii:

Katja - stapana de Athos spunea...

Acestea sunt cele mai bune retete: cele cu inspiratie de moment! :)

Ceska777 spunea...

Arata bine! Cum e la gust? :-)

Dan spunea...

Mor dupa placintele cu carne! Nimic nu se arunca, totul se transforma! Ma duc sa mânânc ceva ca mi s-a facut foame!

mamica de Sebastian spunea...

@Katia...da foarte buna a iesit..sper ca au mincat si baietii..daca nu e buna de pachet pt servici:)

@Ceska la gust e la fel cum arata..foarte,foarte buna..

@Domnul Dan e prima oara cind fac placinta cu carne dar cu siguranta nu si ultima:)

Svea spunea...

Mmmmm, interesanta reteta! Merita incercata ca arata super bine!

Dan spunea...

De aratat, arata grozav, parca simti si cum miroase...

FLORIDECAMP spunea...

BUNUT!!!!POFTA BUNA!!!!

Ninulescu spunea...

Arata superb... acu astept sa faca si Svea poate imi trimite si mie o bucata prin E-mail :).

ghiocel07 spunea...

Oau, ce bine arata. Sigur este si gustoasa si va fi incercata.