miercuri, 19 mai 2010

Lu Basse ii e pofta de capsuni.Ar minca non stop si oricind.I-am luat simbata 250 de grame cu 4 euro.Capsuni suedeze.Azi iar tre sa ma duc sa-i cumpar ca nu mai tace.Ma tot intreaba daca n-a aparut la magazin capsuni.Daca nu mai sint ce ma fac?Ii cumpar dinalea inghetata,care-s mai acre ca si lamiile,dar pt el sint la fel ca si bomboanele.

Asa am mincat si eu cind am fost gravida.Pe tren din Stockholm pina la Alvesta am balotat 2 lintrii de capsuni.Nespalate si n-am patit nimic.Da am zis 2 litrii caci aici capsunile se vind la litru si nu la kg, la fel ca si ouale,la kg nu la bucata:)
Sa vina o data caldura sa se coaca capsunile si sa se mai ieftineasca.

4 comentarii:

angi spunea...

Mark a dat deja iama in gradina,la capsuni si a gasit UNA aproape coapta:).
Daca vine vremea buna nu va duce dorul!
Trimite-l si pe Basse la mine,ca poate-i mai ieftin biletul decat atatia litri de capsuni.:)

mamica de Sebastian spunea...

Angi cred ca Basse nu s-ar gindi de 2 ori sa vina la tine.L-ai caza direct intre capsuni:)

Mariana spunea...

sau mai bine la noi, locuim la 3 ore de mers cu masina pana in "capsulandia", cand am fost acolo, in huelva, avem niste prieteni, jumate de zi am petrecut-o in solarele de capsuni....si la magazin , capsunele bunute costa 2 euro si ceva kilul, nu litrul? deci, va trimitem ori ba? Si diana le adora

Ceska777 spunea...

Eu am vazut capsune autohtone 3,8eur 500g. Dar mai aveam de alergat si nu am luat. Cele luate cu 1,99 din supermarket luni le-am facut spuma. Am incercat sa le dau gazei crude, cu zahar, spuma-a refuzat tot. Sper ca se schimva gusturile altfel.... Basse a fost mereu fan capsuni sau e pasiune noua?