miercuri, 12 mai 2010

Ieri seara am facut piine in ou la cererea lu tati de Basse.Basse era afara cocotat pe gramada de lemne ca un cocos.VIne in casa si ma intreaba ce miroase.Eu zic ca piine in ou si il intreb daca miroase bine.Si el zice ca da.Nu prea ii place piinea in ou dar i-am pus 2 felii in farfurie.Maninca ce maninca si ma intreaba ca nu ii pun ceva pe piine.Eu zic ce vrea sa-i pun pe piine.Si ce s-a gindit el ca putin Ketchup nu ar strica:)
Eu am crezut ca fac tensiune i-am zis ca nu se pune nimic pe piinea aia:)

13 comentarii:

Anonim spunea...

Ce simpatic!
Acuma...degustibus non disscutandum :D...eu mananc astfel de painica numita friganele , cu aproape orice :am halit-o cu ketchup , e tare buna...cu mustar , cu gem ,cu marmelata , cu pateu , cu frisca , cu finetti , cu branza si dulce si telemea...nu amestecat , ci pe rand :))))
Fiecare , la noi in casa , mananca friganele dupa pofta si plac cu ce ii vine in cap...sau simpla , pur si simplu , cu o cana de lapte cald sau ceai , alaturi! :)
Pofta mare sa aveti!

mamica de Sebastian spunea...

@waw..io maninc piinea cu ou doar cu lapte sau ceai linga:))Ce imaginatie bogata aveti:)

Mariana spunea...

Vad ca esti tare activa dimineata asta. Ce pofta mi-ai facut de paine cu ou, cred ca fac si eu ,n -am mai mancat de cand eram mica, de vreo 100 de ani, hahaha. O papam cu sare sau cu zahar deasupra. Cred ca ar merge de minune si cu ce a zis "dintimisoara"

Anonim spunea...

Da...si Silvia pune ketchup cam pe orice...inclusiv pe painea asta invelita in ou :).

Daca iti spun ca e singura din familie care pune smantana sau de preferat keso in supa cu galuste, ce mai zici? :)

mamica de Sebastian spunea...

@mariana azi m-am trezit cu fata in sus:)):Eu fac destul de des piine in ou desi numai eu si tati de Basse maninca..

@Oh MIha..ciudate gusturi au copii astia.Tot e bine ca maninca Silvia supa de galusti ca lu Basse nu-i place:))PLus ca mie nu-mi ies galustele,ori se fac fluturi in supa ori sint tari:)

Anonim spunea...

Oh, daca s-ar putea Silvia ar manca zilnic supa cu galuste. De fapt mananca zilnic atunci cand fac, asa vreo trei zile la rand, pana se termina. Eu sunt specialista in executat galuste, era o vreme cand faceam saptamanal :). La cerere. :))

mamica de Sebastian spunea...

@Miha mie nu-mi ies si pace,nu stiu ce gresesc la ele.Am facut exact dupa reteta si n.a iesit am facut din ochi si n-a iesit..Asa ca prefer sa bag taietei desi imi place si mie mai mult cu galuste..Vai am o pofta:)

Anonim spunea...

Si eu aveam probleme cu falustele , pana m-am prins ca e chestie de obisnuinta si de consistenta compozitiei...sa nu fie nici foarte tare ,dar nici foarte moale ...un cuvant potrivit ar fi cremoasa.

Anonim spunea...

Hahahahahaaa....falustele , scuze... galustele! :D

Ceska777 spunea...

Uite azi am aruncat vreo 5 felii de paine mai uscata. SI mergea cu ou! Nici in conceptia mea nu pun nimic pe painea cu ou, doar sare, o idee. Dar pentru Basse poti sa o pudrezi cu un amestec de zahar si scortisoara si iese un desert destul de bun. Sa-mi spui daca ii place.
Am auzit de o fetita care mananca clatitele cu ketchup!

Ceska777 spunea...

Vorbele, nici mie nu-mi ies galustele de gris pt supa. Si le iubesc! Mari si pufoase.
Ketchup-ul daca l-am face noi in casa din suc de rosii ar fi mai indicat. Cel din comert contine mult zahar, prea mult. Dar si gaza mea devine fan....

mamica de Sebastian spunea...

@din timisoara aoleu inseamna ca 20 de ani de acu incolo tre sa tot exersez?:))

@ceska eu mereu fac piine in ou cind am piine uscata,e pacat de ea sa o arunc.Am sa incerc cu scortisoara si zahar desi numai la combinatia asta mi se intoarce stomacul pe dos:)
Cit despre galuste ma bucur ca nu-s singura care nu-i ies:)

Anonim spunea...

Eu fac galustele la ochi, la mana...asa sa fie consistenta OK. Dar nu ma intrebati de reteta...

Ca un tips daca mai incercati, puneti un strop de praf de copt...ies pufoase garantat!