miercuri, 19 mai 2010

Azi avem COD PORTOCALIU DE CALDURA.Da a.ti citit bine,e cald 20 de grade si e zapusala e innorat cred ca se lasa cu tunete si fulgere.Asa va fi o saptmina adica cald.

Jippi vine vara bine-mi pare:)Vineri imi cumpar muscate si simbata le plantez.Deci o sa am weekend de gradinarit

7 comentarii:

Mariana spunea...

la cat mai multe saptamani inainte de vara

Anonim spunea...

Eu am fost harnica, azi mi-am umplut gradina de flori! Avem si capsuni dar deocamdata numai cu flori :).

Cald si zapuseala si la noi, chiar prea cald...m-am obisnuit cu "pana la 20 de grade!". Oare ce ma fac o luna prin Romania si Europa sudica si calduroasa? taman in miezul verii ne-am gasit si noi de vacanta !:))

Anonim spunea...

Tot io :). Nu stiu daca ai citit...ieri la Haparanda au fost 26 de grade...si la Umeå au fost 22...aia mai aveau inca zapada, ca acum o saptamana ningea...

mamica de Sebastian spunea...

@Mariana multumim mult.

@Miha la noi vineri e piata de flori si sint mai ieftine.Pai io nu mai vreau sa aud de concediu in Ro in iulie-august,eventual in septembrie.Am vazut la stiri ca le e frica de inundatii la aia din nord si s-au baricadat pe acolo:)

salmi spunea...

Noi nu avem incotro, mergem iunie-iulie...atunci are Ovi concediu(putea si in iulie-august dar e tot aia, parca si mai cald si plus nu vrem sa pierdem Medeltidsvecka de aici. Ovi e obligat sa isi ia o luna de concediu vara, asa e regula aici la spital. Asa ca nu prea conteaza perioada...eu doar ma plang :)). Nu imi place caldura, as prefera sa stau pe Gotland...dar si sa plec imi place...

angi spunea...

Spor la gradinarit!!!!

Anonim spunea...

Spor la gradinarit! :)