miercuri, 12 mai 2010

Am mai povestit o data pe blogg ca am o vecina cu probleme renale.Un an si ceva de zile a facut dializa in asteptare de donator de rinichi.Si atunci ziceam ca ma ofer eu sa-i donez un rinichi.Asa sint eu miloasa si saritoare.Nu a fost nevoie caci prietena ei s-a oferit si ea sa-i doneze un rinichi.Si acum 2 saptamini s-a produs miracolul.Chiar daca nu erau 100% compatibile s-a facut transplantul.Ieri am fost in vizita de 5 minute la ea desi nu trebuia sa ma duc dar nu m-am gindit caci avem la munca de vreo 3 saptamini epidemie de gastroenterocolita..si poate sint purtatoare de bacterii.Dar am fost sa ma lamuresc ca e bine si sanatoasa...vorba bine.Ca arata de parca a lovit-o tractorul.Vinata si umflata.Are o burta de gravida in 8 luni...obosita si vai de ea.Dar se pare ca rinichiul functioneaza caci se plingea ca a fost la baie de vreo 15 ori:)

Ma bucur ca e pe calea cea buna.Ea e foarte increzatoare si optimista.Sa inceapa munca la toamna.Sa poata sa se bucure de cei 2 copii minunati pe care ii are.Sa se bucure de viata caci inca e tinara..

2 comentarii:

Unknown spunea...

Se intampla si miracole!

Sa fie sanatoasa si sa le multumeasca toata viata oamenilor care o pretuiesc. Inclusiv tu. Eu am avut, pe blog-ul vechi, mai multe articole legate de donarea de organe, dar se refereau la alte circumstante. Faptul ca tu ii ofereai un rinichi, imi spune multe despre tine si despre caracterul tau. Nu oricine ar face lucrul asta, deoarece tindem sa fim egoisti.

mamica de Sebastian spunea...

@Silvia da miracole.Iar faptul ca m-am oferit sa-i donez nu cred ca ma face mai buna..Asa am simtit pur si simplu si asa as face pt oricine..daca mi-ar cere..