marți, 23 martie 2010
Si tot in criza de timp si musafiri neanuntati am facut duminica o tarta sau placinta cu ananas.
Reteta
150 gr unt
1 dl zahar
3 dl faina
1 lingurita praf de copt
1 ou
2 dl smintina
1 dl zahar
1 lingurita zahar vanilat
500 de grame de ananas din conserva
Untul se freaca cu zaharul,faina si praful de copt si se intinde cu mina intr-o tava rotunda.
Oul cu ananasul smintina si zaharul se amesteca separat si se toarna peste aluatul din tava.Eu nu am avut smintina si am inlocuit-o cu iaurt cu fructe si am pus zahar doar 2 linguri.
Se da la cuptorul incins la 175 de grade 40 de minute.
Se poate servi cu frisca batuta ushor sau inghetata de vanilie.Dar merge si asa simplu cu o cana de cafea linga:)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
Cred ca e delicioasa si imi face impresia ca merge destul de repede. Am s-o incerc si eu
mmmmm, par efoarte bunutza dupa cat a mai ramas!
Si asta arata bestial de bine...Cum se coace smantana aia de deasupra?Ramane moale sau se incheaga?As incerca si eu prajitura asta...ca suna tare bine!
@praf de stele am mai spus imi plac retetele rapide si bune.In 10 minute nici nu ai ce face..
@mariana te-ai prins ca a ramas putin a trecut repede
@Dintimisoara smintina aia e ca o crema dupa cu oul ala in ea:)
Buna idee pentru o dupamasa racoroasa. Merge repede si nici nu necesita multe ingrediente. Aceste retete imi plac si mie. O s-o fac neaparat.
http://retetelemamei.wordpress.com/
Am inteles , se incheaga...arata la consistenta ca si sarlota...Super!
Trimiteți un comentariu