miercuri, 2 septembrie 2009

In cimpul muncii.

Calculatorul meu a cules niste virusi si deci acasa ioc calculator.Miine vine vraciul la el sa vedem ce se poate face.

Asa ca scriu de la munca.M-am plimbat azi cu vreo 5 kg de kei dupa mine pe la pacienti.Ma dor picioarele si sint obosita transpirata si abea astept sa ajung acasa.Dar mai am o ora pina vine patrula de noapte sa dau raportul,cheile,jurnalele si sa fug..Sper sa nu mai sune nimeni ca vrea calmant,pastile de somn sau mai stiu eu ce perfuzii.

Basse a mai tras o busitura pe scari.Se grabea si a alunecat si s-a rostogolit.Am incremenit dar l-am auzit ca plinge si am fugit la el.L-am pus sa miste miinile si picioarele sa vad daca nu si-a rupt ceva.Mai mult s-a speriat.

Imi vine in minte azi gestul lui Basse si imi incalzeste sufletul si va fi o amintire calda pt tot restul vietii.Cind m-am dat jos din masina mi-a pus o minuta calda pe obrazul meu si-a lipit obrazul cald,pufos si moale de al meu m-a strins un pic si mi-a dat un pupic.Nu-mi mai trebuie nimic.Ma condamn pt prea multe si as vrea prea multe,dar sint oarba nu vad si nu-mi dau seama ca fericirea mea e sub nasul meu.

Fericirea mea e Basse

2 comentarii:

svea spunea...

Absolut, ce poate conta mai mult, decat o vorba buna sau un gest cald din partea celor dragi tie, iar daca gestul vine de la puiul tau, cu atat mai mult!

alina spunea...

bineinteles. esti, ca toate mamicile, o norocoasa.
te pup, sper sa rezolvati repede cu computerul.