sâmbătă, 25 octombrie 2008

Reflectorizante gratis



Eu circul cu bussul la munca.Si daca tot vine perioada intunecata, se lumineaza la 9 dimineata si se intuneca la orele 15,adica in total 6 ore/zi e lumina si restul noapte, s-au gindit cei de la circulatie sa imparta reflectorizante gratis.Asa ca joi si vineri m-am pricopsit cu 2 reflectorizante.Una o pun la geaca si una la gentoi:)

7 comentarii:

Anonim spunea...

o idee nemaipomenita, care dovedeste inca o data marea grija fata de om! ce pacat insa ca aveti asa de putina lumina, eu cred, ca Germania ramine tara cea mai luminata, vare e inca lumina pina aproape de ora 23, toamna si iarna mai putin dar tot lumina de durata!e foarte deprimanta o zi asa de scurta dar cred ca e compensata de atitea alte bucurii. Pina si niste reflectorizante de la primarie! cineva are grija de voi si asta e bine!

mamica de Sebastian spunea...

@Vergi asa e aici iarna,Vara in schimb e noapte 4 ore:)

Anonim spunea...

ce le mai trece unora prin cap!!!
minunata idee!
ai grija totusi, cand semnalizezi stanga! :)))

Katja - stapana de Athos spunea...

Misto initiativa. Dar ce-s firele alea? Te si cablezi cu ea? :D

mamica de Sebastian spunea...

@Cata firele alea tre sa le agati de reflectorizanta si de ce mai vrei tu,si mergi asa fluturind cu ele ca pletele de haiduc:)

salmi spunea...

Eu cand am vazut prima data cum le atarna la toti reflectorizante din alea la geci si posete m-am distrat...dar e foarte util. O sa-mi iau si eu pentru zilele cand merg cu buss-ul, sau poate gasesc de la fete pe undeva prin casa...ele au primit la scoala.
Mie mi-e frica de biciclisti pe vreme intunecata, pentru asta le vad foarte bune.

mamica de Sebastian spunea...

@manole sa traiti am inteles,voi fi cu ochii in 4 si reflectorizantele in vint:)