marți, 16 septembrie 2008

Ma chinui de citeva zile sa pun un clip cu o fata care cinta dumnezeieste...La noi e o noua editie de Idol,unde sint descoperite noi talente...Dar n-am reusit sa pun clipul cica sa contactez pe nu stiu cine..dar n-am kef,sint comoda..

Sint la o viata noua,nu mai maninc nimic dupa ora 17..decit ceai sau fructe....Sa vedem cit ma tine...Tre sa arat bine pina in Craciun,caci vreau sa ma duc cu colegii la restaurant...daca oi mai apuca.Caci am avut sedinta pe sectie acu 2 saptamini,si sefu ne-a informat pe noii veniti ca se inchide sectia de ginecologie,si personalul de acolo se va transfera la alte sectii,deci ultimii veniti primii plecati...Si eu care incepeam sa ma bucur de postul cald si sigur..Deh nu sint fonduri,operatiile de tip ginecologic se vor transfera la alt spital in alt orash...La noi vor venii cazuri mai ushoare de pierderi de sarcina si tratamende...Da,superb si frumos sa pui o mama care a pierdut o sarcina la sectia de nasteri...Frumos tratament si sustinere morala..Dar asta e...daca nu sint fonduri nu sint..
Asa ca,nu stiu ce-mi aduce Mosh Craciun,si jur ca am fost foarte cuminte tot anul..

Base ca de obicei,turuie gura vrute si nevrute,si face la cucuie noi in fiecare zii.Nu apuca sa-i treaca un cucui pina isi face altul nou..
Duminica a vazut copii afara si s-a grabit,adica a fugit,s-a impiedicat si a dat cu obrazul de comoda...Si-a facut ditamai vinataia.Mi-e si frica la gradi,ca o sa zica ca-l maltratez si ma da pe mana socialului..

Incerc sa-mi sustin moralul ridicat..

4 comentarii:

alina spunea...

M-am uitat în diagonală, sorry, la mine timpul e o grea problemă! Haios capricornașul tău mic, o să mă uit să citesc, să văd ce mă așteaptă! :))
Câți ani are Base?

mamica de Sebastian spunea...

In primul rind multumim de vizita
Basse are 3 ani si 8 luni..
Te mai asteptam pe la noi:)

Andreea Badran spunea...

Hehehehe ... asta nu-i nimic. Ai vazut pe blogul meu ce-a patit Rayan in Liban ... se poate si mai rau. Ca sa nu mai vorbim ca si el este plin de vanatai peste tot ... dar deja m-am obisnuit. Si parca e mult mai neatent in ultima perioada iar cand e obosit chiar i se impleticesc picioarele, nu mai tine cont pe unde si cum calca si cade mereu.

mamica de Sebastian spunea...

Da Andreea asa e si Basse,numai ca aici astia cu protectia copilului sint stricit,cum li se pare ceva suspect te pirasc:)