miercuri, 17 septembrie 2008

Kika


Basse are o paturica,pe care a primit-o inainte sa se nasca si cu care a facut cunostinta dupa ce a venit acasa..Cite emotii am avut atunci,parca ar fi fost un musafir.Ma intrebam daca se obisnuieste,daca o sa-i placa patutul si mai ales daca o sa ne descurcam,ta-su si cu mine..
Primul copil,aici singuri amindoi..fara nici un ajutor...

De paturica a devenit nedespartit,nu doarme fara ea,la gradi,in concediu chiar si la cumparatori o vrea pe kika.paturica:)

NU conteaza ca afara e soare sau ploua,daca e curat sau noroi,paturica e cu noi

Cind o spal trebuie ca el sa nu fie acasa,ca altfel e jale.Sta lina masina de spalat si plinge cu lacrimi de crocodil,si nu asteapta sa se usuce,o ia cu el asa uda..

I-am zis ca si cind o sa se insoare tot cu kika dupa el o sa fie,o sa io pastrez sa io dau:)

4 comentarii:

Anonim spunea...

la francezi o jucarie sau o paturica de care bebe este nedespartit se cheama "dou-dou"!luca mi-a facut figura acum trei zile , inca eram la bunici, cu paturica lui, ca nu-i mai dadea drumul!si fiind destul de maricica se impiedica de ea cand mergea, ba chiar a plans cand am incercat sa i-o iau!noroc ca nu l-a tinut mult!

mamica de Sebastian spunea...

Multumim de vizita Lumi si te mai asteptam pe la noi

Andreea Badran spunea...

Sa nu-l desparti de kika ... asta e obiectul lui tranzitional si daca i-o iei s-ar putea sa fie destul de traumatizat. Rayan a renuntat la suzeta (ce-i drept cam obligat) abia la 3 ani si 2 luni iar fetita unor prieteni de-ai nostri, de-o varsta cu rayan, e nedespartita de un puisor de perna pe care il cara, ca si sebi al tau, peste tot dupa ea.

mamica de Sebastian spunea...

Andreea sigur n-am sa-l despart de kika lui.De suzeta am scapat si noi tot pe la 3 ani,tot fortat,cind i-am taiat-o si am zis ca nu mai am alta..Dupa ce a renuntat la suzeta a inceput sa vorbeasca..