sâmbătă, 20 septembrie 2008

Dezmat de vineri seara


Dezmatz de vineri seara,ce poate fi mai bun pe o vreme ploioasa si mohorita,dupa 2 zile de munca infernale,ca la balamuc cu pacienti dementi si o sectie supra aglomerata..

Poftiti la caramele

9 comentarii:

Anonim spunea...

ai grija, mai bine fa un dezmatz cu fructe:-)))
vorbeam eu care m-am ghiftuit azi si ieri de fursecuri cu nuca si spritzate cu ciocolata facute acasa de manutza mea!

pofta buna oricum!

Andreea Badran spunea...

Am constatat cu durere ca de cand am nascut am o pofta nebuna de dulciuri. Nu ca nu as fi mancat si inainte de naste sau de a ramane insarcinata, dar acum intrec orice masura si imaginatie. Nu stiu daca are legatura cu ceva (cum ar fi alaptatul), cert este ca mananc dulciuri, sub orice forma,la orice ora din zi si din noapte (adineauri, adica la ora 1:32 din noapte, tocmai am devorat niste sherbet de zmeura delicios). Asa ca tu cu bomboanele tale chiar mi-ai facut o pofta nebuna.

mamica de Sebastian spunea...

@Lumi,la dulciuri n-am sa renunt,eventual am sa raresc consumatia lor.E singurul viciu din viata mea:)
@Andreea sanatoase sa fim...si te invit la caramele:)

alina spunea...

se pare că pofta asta de dulciuri e corelată și cu oboseala, la mămici proaspete în special ... știu, și eu o pățesc cu ciocolata! :(

adra_bell spunea...

uff, si eu am halit la ciocolata dupa ce am nascut, facusem o fixatie pe Bounty, cate doua pe zi. Apoi Toblerone. Bine ca m-a lasat:D

Andreea Badran spunea...

Ati mancat ciocolata cat ati alaptat? Mie mi s-a spus ca nu e bine sa mananc ciocolata si as manca-o si cu ochii cateodata! La fel si cu sucurile acidulate. Cica nu e bine! Si cu inca o mie si una de chestii, taman ce-mi place mie la nebunie!
Pe de alta parte, daca e sa te iei dupa medici, n-ai voie nimic!

Andreea Badran spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mamica de Sebastian spunea...

Eu din pacate nu am alaptat decit cinci zile,deci nu pot sa-ti spun,dar din cite stiu eu ai voie sa maninci ciocolata,de ce sa nu ai voie?
Numai in ro se interzice tot.
Eu toata sarcina am baut cafea,si copilul a iesit linistit..

adra_bell spunea...

@ Andreea Bounty e mai mult nuca de cocos decat ciocolata. Mania cu Toblerone ma pocnise acum vreo luna, fata mea avea 9 luni, si luam cate o bucatica doar.
Regimul ala pentru alaptat l-am tinut si eu, la 2 luni am socotit ca e o tampenie sa nu mananc fructe si legume, pe la 6 luni am inceput cu "aromate" (ceapa, usturoi, etc), acum nu mai am nici un fel de restrictie