marți, 8 martie 2011









Azi e 8 martie da??O fi...ca am simtit eu ca trebuie sa ma cadorisesc cu ceva...Si m-am cadorisit cu niste 5 carti politiste..deh..iar m-a apucat cititul..si citesc doua carti de o data asta cind am timp si chef..ca de 11 zile sunt la foc continuu in slujba patriei..

Afara cerul e senin...soarele zambeste cu masele,Basse e la gradi si eu ma plimb in lumea virtuala.Azi nu am cef de nimic si am sa zac sa-mi incarc bateriile..

Mda..Basse a terminat cu scoala de hockey..a primit si diploma de mare elev silitor..chit ca ultimele 2 dati nu a fost, pe motiv de boala..Dar e cu diploma?E...asta conteaza..Asteptam sa inceapa scoala de fotbal si mai la toamna scoala de indei.

In ultimul timp i s-a pus si lui pata pe lego..dar nu orice lego..ci dinala care e munutios si complicat si COSTA.Si zilnic vine cu reclamele la mine..daca pot sa-i cumpar inca un lego...si inca un lego..Si uite asa sufrageria e plina de piese mici de lego...Si are o rabdare fantastica..sta ceasuri intregi sa le asambleze dupa schema.

P.S La multi ani Doamnelor...sa fi-ti iubite!

6 comentarii:

KaBea spunea...

LA MULTI ANI si tie ! Base are indeletniciri tare faine si bag de seama ca este si perseverent,bravo lui.Iti doresc odihna placuta si spor la citit.

Ceska777 spunea...

Gaza are trandafiri pentru toate doamnele blogosferice...

Mariana spunea...

la multi ani pentru azi!
imi place primul lego

Dan spunea...

La Multi Ani mamico si sanatate multa tie si baietilor!

angi spunea...

La multi ani,mamica de Basse!
Bine ai facut ca te-ai cadorisit,iar de Basse sa asculti fiindca sunt cele mai creative jocuri!Stie el ,dragutul,ce stie!:)

floridecamp spunea...

multumesc!!