miercuri, 16 februarie 2011

M-am inspirat de vremea de afara si de niste potografii superbe ale Alinei din Australia.Si ma tot intreb cum e in tzarile calde..

Deci iar ma plang de vreme ca e trista si gri si foarte rece..cu un vant care iti intra pe sub geci groase si celelalte haine si se lipseste de piele care se face de gaina.Am agatati 2 clopotei de vant.Unul pe terasa in spatele casei,e de sticla protocalie si cu delfini,si unul de lemn agatat in fatza casei.Cica clopoteii astia de vant ar speria duhurile rele.Daca ar speria si prostia care uneori imi bantuie prin cap ar fi si mai bine.


Mda deci cum e in tzarile calde...ca eu m-am saturat de frig si iarna..care iar v-a tine o juma de an si mai ramane doar juma de an pt celelalte 3 anotimpuri.

Basse e bolnavior...de vineri..cu febra..si acu cu tuse care nu ne lasa sa ne odihnim noaptea si ziua il face sa dea afara tot ce a reusit sa bage in stomacel.Nu ajuta nici siropuri si nici alte ceva.E obosit si el si eu..

In rest am asa un fel de tristete...si apasare pe sufletul tulbure..si am sa ma ghemui pe canapea langa semine si am sa citesc cartile ce asteapta cuminti din toamna.

6 comentarii:

Mariana spunea...

multa sanatate lui basse !!!!

salmi spunea...

Macar esti acasa, langa el...ale mele au fost amandoua bolnave, cu tuse la fel, cu febra...si eu in Kalmar toata saptamana. Bucura-te de ce ai Florina, va veni si randul tarilor calde...

scaietina spunea...

Si-n tarile calde e frig, intunecat, cetos, deprimant de-a dreptul.
S-apoi cand ti-s puii bolnavi nici soarele nu reuseste sa faca mare lucru.
Insanatosire grabnica ii urez fiului tau!

Anonim spunea...

Multa sanatate lui Basse! Si tie iti trimit putin soare in suflet...

Dan spunea...

Lasa Australia: inundatii, ciclon, incendii si un cutremur pe-aproape!

Dan spunea...

O primavara vesela!