marți, 15 martie 2011

Si-a permis sa se relaxeze intr-o dupa ameaza.S-a pus langa geam in fotoliul negru si comod.Statea ca intr-un sezlong.Razele soarelui treceau printre jaluzele si dansau in miscarea vantului si a ramurilor.

Pleoapele au devenit grele si s-au intchis ca niste obloane pe niste ferestre obosite.Visa ca e vara..ca e cald..ca sta la plaja undeva pe un tarm de mare pustui.Valurile..dar unde sunt valurile si zgomotul lor si strigatul pescarusilor si sirenele vapoarelor.Se pare ca se zbate intre realitate si vis.

Adevarul e ca afara e un inceput de primavara.Inca nimic nu e verde si pe ici pe colo sunt petece de zapada si de gheata.Iarba ramasa de anul trecut e galbena,inghetata si trista.Copilul zice ca trebuie apa.Ea zice ca trebuie soare si caldura ca sa devina vie si verde.

Si merg mana in mana dar fiecare cu gandurile lui.Copilul ciripind cand voios cand suparat,ea cu gandul la o vara apausa.

Un comentariu:

Dan spunea...

O sa fie iar o perioada trista saptamâna viitoare. Plecam iar pe întuneric de-acasa la serviciu. Noroc ca nu dureaza mult!