marți, 26 ianuarie 2010

Si iar voi scrie timpenii dar sint timpeniile mele si doar ale mele:)

Tot frig e.Azi dimineata la ora 6 era minus 20 de grade,dar n-am mai inghetat.Traiasca cel care a inventat pantalonii termorezistenti.Mai toti pe strada aratam ca mascota de la Michelin.Cel putin eu asa ma simt cu geaca groasa si cu riduri si pantalonii.DAca trebuie sa ma uit in parti tre sa ma intorc cu tot corpul.
De la atita frig am avut pana de curent azi dimineata,a venit intr-o juma de ora,destul sa ne sperie.Colegele au zis ca a mai fost o pana dinasta de curent din cauza frigului si jumatate din Suedia era fara curent.

Am reintrat in program normal asa ca fiecare cu ale lui.Ar trebuie sa ma apuc de scris dar inca nu e 1 februarie si mai am de terminat cartea ce am inceput-o in decembrie.E foarte buna dar nu totdeauna am dispozitie sa citesc din ea.

Stau la caldurica si recuperez la blogguri.Punga cu bomboane e linga mine.Asta tot asa pina la 1 februarie dar de cite ori am zis ca doar pina...Asa zice si porcul doar unul si gata.Eu zic ca pina luni sau 1 ale lunii si tot nimic..

Basse trimbiteaza pe linga mine.E baiat mare,are 5 ani si nu mai avem voie sa-i zicem Basse ca pe el il cheama Sebastian.Isi face singur piine prajita la aparat si isi incalzeste laptele tot singur.

Inr-una din zile a zis ca daca il las sa spele vasele imi da un pupic mare.Pai am iesit ieftin,bine ca nu-mi cere deocamdata bani caci sint sigura ca vor venii si zilele alea.

Un comentariu:

Svea spunea...

Haha, scumpul de el!