duminică, 24 ianuarie 2010

Musafirii au plecat ieri noapte.Casa e pustie si goala fara ei.Basse i-a cautat azi dimineata si i-am spus ca au plecat la casa lor.

Congelatorul si frigiderul sint goale si ele desi am mincare pt o saptamina tot gol mi se pare.

Am mincat produse romanesti.Traiasca Roamania.M-am invatat sa beau vin rosu cu pepsi.Traiasca berea:)

Am incercat sa facem papanasi si o iesit o mare mamaliga caci brinza era moale si cu smintina in ea.Bine ca nu-s gravida ca lepadam.

Am de facut curat acu in toata casa.Sa astepte pina o sa am chef si liber.

Basse nu are astimpar si ieri a cazut si s-a lovit de coltul mesei la obraz.Are o vinataia foarte frumoasa.Defapt e plin de vinatai peste tot.Nu inteleg cum reuseste dar la energie pe care o are si pe care o consuma in diferite modalitati nu ma mir ca e vinat tot.Daca ar trebui sa ma duc cu el la medic si l-ar vedea asa ar trimite oamenii de la protectia copilului pe capul nostru.

M-am apucat de dat niste diferente la distanta si la vara am planuri mari.Sa vedem daca sint acceptata.Asa ca probabil mai rarut pe blogg.

In continuare e friiiiiig si zapada si mi-am uitat pantaloni termorezistenti azi la munca.Miine am sa ma fac sloi de ghiata pina la servici ca deja sint minus noua grade.La dimineata vor fi mult mai multe.Am sa-mi pun niste jambiere pe sub pantaloni.Dau de veste daca ajuta.

MI-a fost dor de tot si toti asa ca o sa recuperez.Sint din nou doar eu si gindurile mele.

5 comentarii:

Ceska777 spunea...

Mereu e putin ciudat dupa ce pleaca musafiri dragi cu care te-ai obisnuit in casa. Basse nu merge la gradi? Se pare ca pentru 2010 toata lumea are planuri mari. Si eu vreau sa incep ceva sa vedem daca imi reuseste. Momentan trebuie sa imi adun curajul sa imi fac o mapa de prezentare si sa incep sa aplic in cat mai mult locuri. Tie iti urez succes! Cum sta scoala de soferi? Conduci? La mine tot nimic.....

Anonim spunea...

la noi la bucuresti sunt -25 :-)))

Anonim spunea...

http://www.sosetaria.ro/ciorapi-pantalon-marilyn-arctica-250den.html

Eu mi-am luat asa ceva , sunt flausati in interior ...chiar tin de cald la -15 grade in Romania !

mamica de Sebastian spunea...

@vai ceska draga cu ce sa incep.In primul rind bafta si tie cu ceea ce ti-ai propus.Basse si-a reluat programul de gradi bineinteles.Cu scoala de soferi,pe vremea asta,am inghetat-o,ca nu pot sa incep sa conduc pe noapte,pe frig,pe ghiata,decit cind voi fi sofer profesionist:)

@anonime multam de tips cu sosetele,tot mai bine e cu pantalonii mei termorezistenti mai ales ca minusrile grade la noi sint inca din noiembrie si or mai tine inca pina prin martie.

Svea spunea...

Multă baftă în ceea ce ţi-ai propus şi-ţi ţin pumnii! Strânşi, strânşi!
Cât despre pantalonii termorezistenţi, încă nu mi-am luat, dar dacă m-ai vedea ce "straie" de mamaie port pe dedesubt pe frigul ăsta... OMG :))