marți, 15 decembrie 2009

Duminica a nins timid,iarba arata ca si data cu zahar pudra,e rece si fulguieste abea zarit..

Ieri am reusit sa mai luam cadouri pt Basse.Sper sa fie multumit.L-am luat de la gradinita a venit acasa a ciugulit ceva si a adormit la desene.Se trezise la 4 dimineata si nu stiam de ce.Dupa ce s-a trezit am aflat,avea febra cam 39 cu ceva.Repede a fugit tati de Basse la farmacie sa cumpere antitermic si am tinut-o intr-o veselie toata noaptea cu febra peste 39 si cu guri de apa pt hidratare.A mincat putin de dimineata si incepe iar sa friga mai ceva ca si semineul.

Nici eu nu ma simt bine,incepuse de ieri sa ma usture nasul dar am luat repede o pastila si un ceai.Acu sint mahmura,am mai luat o pastila si incerc sa ma trezesc si inviorez cu o cana de cafea..

Asa ca sintem pedepsiti in casa,pina cind nu stiu.Daca nu trece febra nici miine sunam la policlinica sa vedem ce e.CA nu-i curge nasu,nu tuseste si nu stranuta.

3 comentarii:

Svea spunea...

Aoleu, eu zic să te duci mai repede la doctor! Pupici de încurajare şi înzdrăvenire grabnică pentru Basse!

Tanti Jeni spunea...

Ar fi bine să mergeți la doctor din vreme. Vă dorim însănătoșire grabnică!

oanamada spunea...

Multa sanatate! Vezi ca circula o viroza foarte ciudata care nu are alte simptome decat febra mare vreo 3-4 zile...am tot auzit de ea, mi-a zis si pediatra care a vazut-o pe fi-mea saptamana trecuta cand a facut o forma usoara de viroza.