vineri, 17 aprilie 2009

Paste fericit,Hristos a inviat si sarbatori fericite alaturi de cei dragi va dorim si noi...

13 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Paste fericit! Iepurasul sa aduca in cosulet cozonac si oua rosii, iubire si zile senine.

Ruxel spunea...

Sarbatori Fericite dragilor!

Anonim spunea...

sarbatori fericite si de pe taramuri pariziene!foarte frumos arata cuibul vostru cu oua de pasti!eu inca nu am gasit vopsea alimentara aici pentru oua, dar inca mai am doua zile, nu?:-))

salmi spunea...

Tocmai ma gandeam si speram ca internetul sa fie iar baiul la tine...am intrat de fapt sa iti urez sa petreceti frumos(la mine pe blog nu aparea ca ai postat ceva, dar ti-am vazut vizita...) si surpriza...am gasit 2 posturi.

Asadar va doresc Sarbatori Fericite din tot sufletul.

PS. Moama ce oua colorate! Cu ce le-ai vopsit...ale mele au iesit atat de pale...e drept ca am facut numai rosii(cica) si cand am vazut cat sunt de rozalii, le-au zugravit fetele cu sabloane si carioci. Si cu abtibilduri.

mamica de Sebastian spunea...

@Geanina si Ruxi multumim la fel

@Lumi eu am luat vopsea de la pastele catolic,acu e cam tirziu sa mai gasesti cred..

@Miha multumim la fel
In legatura cu vopseaua am luat vospea de oua dizolvabila,ca niste pastile si le-am lasat pina am obtinut culorile care le vezi:)

salmi spunea...

Ah, pastile am luat si eu...ca altfel de vopsea nu este...dar le-am lasat dublu timpul fata de cat scrie pe plic...ei, trebuia sa incerc si eu toate culorile, vad ca albastrul si movul au iesit tare frumoase.

Multumim, noi am sarbatorit saptamana trecuta. Acum mergem la prieteni...au fost ei la noi sambata. Dar de petercut, tot petrecem :)

Anonim spunea...

crede-ma ca nici la pastele catolic nu am gasit, nici macar oua gata colorate, cum sunt in supermarketurile nemtesti si chiar si romanesti!
si mi s-a explicat azi ca traditzia cu oua colorate de pasti este una ortodoxa:-)
asa ca inca sper sa mai am o shansa maine, daca nu ,le vopsesc cu ruj(glumesc:-))!

salmi spunea...

Luminitza, se vopsesc foarte bine cu coji de ceapa...se pun ouale la fiert cu coji de la vreo 4-5 cepe, din acelea galbene. Ies mai maronii-galbene, dar in lipsa de altceva...
Noi le-am vopsot cu sabloane de ou si carioci.
Succes!

Luminitza spunea...

@slami:merci mult!intre timp am avut ideea geniala sa dau o tura pe la magazinul yugoslav de unde ne aprovizionam din cand in cand cu foi de varza acra pt. sarmale, branza telemea si zacusca.si uite asa am gasit si vopsea de oua ca a noastra , numai ca instructziunile in sarba!
oricum daca nu aveam norocul asta ma vedeai decojind la ceapa,clar:-))

Manole spunea...

Sarbatori Fericite! Fie ca Invierea Domnului sa va aduca Liniste, Bucurie azi si in fiecare zi!

Ghiocel07 spunea...

Sarbatori fericite si Lumina din Lumina.

Katja - stapana de Athos spunea...

Adevarat a inviat!

APRIL spunea...

Imi pare rau ca nu am putut sa-ti urez si eu toate cele bune,la timpul cuvenit.O fac cu putina intarziere urandu-va multa sanatate si numai bine.