miercuri, 1 aprilie 2009

Vine ,vine priiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimavaraaaaaaaaaAvem o dimineata frumoasa cu soare si cintec de pasarele.Eu ma simt zici ca sint indragostita,de la vreme desigur mi se trage..


Basse a inceput de citeva zile sa-l pronunte pe RRR,deci mi-au mai trecut din spaime.

Pe 6 aprilie mergem la logoped si am primit 3 formulare de complectat,in legatura cu el.Sa vedem ce mai zice si nenea logoped,sau tanti:)


Si eu iar imi simt sufletul mugur de fluier si cint,noroc ca tati de Basse isi schimba rotile de iarna cu cele de vara si nu ma aude:))

4 comentarii:

ajnanina spunea...

frumos cantul tau de primavara, asteptarea ta a dat rrrroade :)

urari de primavara minunata tie si floricelelor pe care le plantezi :)

Anonim spunea...

O primavara senina iti doresc aatunci!!! Aici e o vreme de kk ... ploua marunt si e intunecat, numai a primavara nu e !!! Cica de maine se schimba zic astia pe la meteo ...

Ghiocel07 spunea...

Ce curte sau gradina mare si frumoasa. Si la noi se simte un iz de primavara. Ma bucur foarte mult, este anotimpul meu preferat.

vergi spunea...

si la noi a sosit deja primavara, toata lumea e pe afara, se tunde iarba, se curata gradinile, se pun flori, pe strada au aparut mesele de cofetarii cu inghetata luata la vederea tuturor, cu cafeaua care parca are alt gust, daca o bei in strada mare! o primavara frumoasa !