joi, 8 ianuarie 2009

Satelitul plimbator

Am si io o hiba,sint foarte curioasa de orice si oricine,cred ca zodia mea e de vina ca-s leu.
Si ca sa vad si io cine ne viziteaza mi-am facut si io cont la cei de la Geovizite sau cum li se spune.Un satelit aflat in spatiu alfa cine intra la mine pe blog.De citeva zile insa am vazut ca satelitul mi-a mutat adresa si m-a trimis intr-un catun numit Rydaholm.E un satuc mic cu 5 magazine,2 marcheturi,o florarie,o patiserie si un butic cu haine.Am locuit acolo cam 2 ani,nu mi-a placut pt ca e mic si e ca la tara,toti oamenii se saluta intre ei.Dar mi-a ramas in minte o imagine idilica.Stateam eu cu soata intr-o iarna in garsoniera noastra si nu era nimic la tv,era de sarbatori,asa ca ne-am imbracat si am iesit afara.NIngea si era asa de frumos,eu care sint fermecata de zapada.Dar la lumina lampilor de pe strada satucul arata ca unul de basm..
Acuma anunt pt toti cei care au cont la Geocites si daca vad ca au un vizitator din Rydaholm ii anunt ca e satelitul care si-a mutat locul:)

Noi locuim in ALVESTA un orasel putin mai mare ca si Rydaholmul.Ne mindrim cu o populatie de 19000 de locuitori:)).

9 comentarii:

salmi spunea...

Hehe, la mine tot din Växjö ai aparut si apari la vizita pe blogul meu :)

Ada spunea...

Multumesc, Florina! Si noi abia asteptam sa ne tinem in brate puiutul...de acum nu mai e mult, poate veni oricand.
Toate cele bune!

Ruxel spunea...

Eu am vizitatori din Rydaholm si Visby.

carpeta plutitoare spunea...

La mine pe stat counter apare doar tara. stiu ca cineva din suedia ma viziteaza, asta esti tu. :-) cat de frig e acum in suedia? faceti focul cu lemne (ce idilic, imi plac semineele!)?

salmi spunea...

ruxel, io te vizitez din visby :)

carpeta, cateodata mai trec si pe la tine...

Ruxel spunea...

@Salmi: ma bucuuuur. Pupici

mamica de Sebastian spunea...

@Miha e bine,la mine arata Rydaholm.

@Amanda nastere ushoara si sa ne dai de veste..

@Ruxi eu sint din Rydaholm desi nu locuiesc acolo:).

@Jenny sint sigura ca mai ai cititori care te admira,vezi pe Salmi.Pina azi a fost frig minus grade si am facut focul in semina la greu,eu fiind si bolnava imi era frig in permanenta.Te invit la un ceai sau pahar de vin in fata semineului meu.

Buha Neagra spunea...

Ce ti-e si cu satelitii astia. Ma ia mereu spaima dupa ce sug citeva beri ca vin peste noi din spatiu si ne anihileaza...satelitii cu virusi, navalitorii, intunericul. Cred ca ar trebui sa beu mai cu masura, sau sa ma maturizez. Dar nu am timp...nici de una, nici de alta.

mamica de Sebastian spunea...

@Buha poate n-ar fi rau o invazie dinasta,sa ne mai trezeasca la realitate...