vineri, 16 ianuarie 2009

Plictiseala mare vineri seara.Baietii mei sforaie linistiti,obositi morti dupa o saptamina de munca.Io ca un huhurez,desi am muncit si io ca o nebuna,nu am somn.Stau si ma plimb de la tv la calculator si invers.Nimic bun,nimic interesant,nimeni cu chef de vorba pe net,ca la telefon nu am chef sa vorbesc.Ar trebui sa ma apuc de citit in cartea de circulatie,dar cine sa mai inteleaga ceva la ora asta.SI cind sint treaza si odihnita am impresia ca citesc in chineza.Musai la primavara sa facem pe draqu in patru si sa luam un hirb de masina sa ma apuc sa conduc,ca cea din garaj nu am curaj sa ma urc in ea ,plus ca are schimbator automat.La cum se vede treaba voi face km intregi pe jos pe zi.Dar nu-i bai, sper sa dau jos din kg ca abonamentul il platesc degeaba la sala.
Inca nu mi-a trecut dorul de duca si inca mai visez macar la un concediu in ro,dar cine stie,pina atunci mai tre sa curga multa apa pe Cris,vorba oradenilor.

13 comentarii:

starsgates spunea...

Dacă ţi-e dor de Oradea ia priveşte un pic aici:
http://86.127.119.71/cgi-bin/guestimage.html
:)

ajnanina spunea...

apa curge repede :)

mamica de Sebastian spunea...

@Stars da mi-e dor de Oradea,dar de cel care a fost acum 10 ani cu oameni cu tot.Acu s-a schimbat si oameni si orash nu mai recunosc nimic.

@Ajnanina sper sa curga repede:)

Andreea Badran spunea...

Si mie imi place Oradea si imi trezeste amintiri frumoase ... am trait, intamplator, doua povesti de iubire acolo ...
E un oras superb, curat si cu oameni minunati!

Anonim spunea...

gand la gand cu dorul de tara, fie-ti mila si nu mai vorbi de asta:-))!asa as lua-o din loc si m-as teleporta intr-o clipita!
cat despre drumul dintr tv si calculator, atat de bine il cunosc si eu...incat mi-am promis ca de cum da primavara ma apuc iar de jogging, ca fiind intretinuta de barbati-miu-deh tre sa stau acasa cu bebe, drumurile mi se limieaza doar la editoare acasa pentru publicatul cartzii anul asta:-)

mamica de Sebastian spunea...

@Andreea ma bucur ca-ti place orasul meu natal,din pacate s-a schimbat mult,nu mai recunosc nimic din orasul adolescentei si tineretii mele.

mamica de Sebastian spunea...

@Lumi asa e cind sintem departe de locurile natale.Bafta cu publicatul cartii

Anonim spunea...

merci!si eu iti tin pumnii cu gasitul jobului mai bun!

Buha Neagra spunea...

Mersul pe jos face piciorul frumos...pina la Oradea pe jos, s-ar putea sa-l nenoroceasca:)

mamica de Sebastian spunea...

@Buha ai dreptate mai ales ca nu traiesc pe picior mare,am nr 35 la pantofi:))

axl spunea...

Muţumim pentru abonare, mult succes!

Anonim spunea...

daca iti e tare dor de casa, eu zic sa faci ceva sa te duci. La noi exista mai nou atitea zboruri ieftine cu romania , precis si la voi. Aici luam wizz air sau german wings, nu stiu, cum e la voi. Cauta in internet, te duci, stai un pic si gata cu dorul macar citeva luni.

mamica de Sebastian spunea...

@vergi m-am gindit bine si prioritez altceva decit concediul in ro caci stiu ca nu ma voi simtii bine si voi venii pachet de nervi ca acu 2 ani..