marți, 20 ianuarie 2009

Duminica seara m-a parasit mobilul meu drag,antic si de demult.Si-a facut datoria aici pe pamint,vreo 7 ani cred.Nu stiu cum s-a intimplat asa dintr-o data,vroiam sa-l pun la incarcat si a murit.Am crezut ca e cartela asa ca am sunat la Telenor si azi am primit o alta cartela,dar degeaba.Tocmai acum m-a parasit si el.Problema e ca nu stiu ce mobil sa-mi iau,nu-mi trebuie unul sofisticat,caci nu-l folosesc des,citeva convorbiri si mesaje pe an.Si sa ascult muzica si radioDar am deja un mp3 ce sa fac si cu mp3 si telefon bengos.Am pus ochii pe un Nokia sau Sony Eriksson...

18 comentarii:

carpeta plutitoare spunea...

Sony Ericsson sunt mai robuste. nokia au probleme cu bateria.

Andreea Badran spunea...

Stiu ca nu-mi ceri parerea dar daca mi-ai cere-o totusi, as pleda pentru Nokia. Mie-mi place mult meniul iar Nokia este totusi mama si tatal telefoanelor mobile, chiar daca fabrica a pornit de la cizme de cauciuc. Carpeta are insa dreptate, astea mai fac figuri cu bateria! Eu am patit-o la penultimul Nokia pe care l-am avut.

mamica de Sebastian spunea...

@Jenny merci de sfat,sa vad ce gasesc la oferta,ca o sa-mi iau sa ma tina unul cel putin 5 ani:)

@Andreea si mie imi place cum arata telefonul Nokia desi am avut doar Samsung pina acum si am fost foarte multumita..

Ruxel spunea...

@Florina: si eu tot pentru Nokia pledez pana la moartea totala a telefoanelor mobile :))

Unknown spunea...

si eu tot nokia... desi mai nou am si un apple si sunt indragostita de el... dar nokia ramane nokia... plus ca mai contribui si tu la bunastarea tarii vecine cu tine :)

mamica de Sebastian spunea...

@Bogdana da sustin nokia ca cei de la eriksson mai dau afara 1000 de muncitori numai in suedia,in total 5000 de muncitori din diferite tari..

Ruxel spunea...

@Bogdana: am avut si noi Apple, dar inafara de ecranul ala mare, superb, unde micsorezi sau maresti poza, inafara ca e digital....nu mi s-a parut nimic fantastic la el. Asa in mare e misto, dar nu face nici jumatate din ce face un nokia sau un alt telefon mobil al unei marci consacrate.

Katja - stapana de Athos spunea...

Eu sunt fana Nokia (imi place meniul, e usor, facil si se repeta de la un model la altul). Insa, daca tu te-ai obisnuit cu un Samsung (si mai ales ca ai experienta unuia care a dainut 7 ani), eu zic sa te gandesti tot la un Samsung (depinde si cat de rezistenta esti la schimbare). Eu am acum un iPhone si sunt tare multumita de el pentru ca ii folosesc exact acea parte care ma intereseaza pe mine cel mai mult (accesul la net). Tu insa, daca vrei un mobil doar ca sa vorbesti la el, sa trimiti SMS-uri si sa asculti eventual muzica, nu arunca banii pe un mobil prea sofisticat ale carui faclitati nu le utilizezi. Alege-l pe cel care intruneste ateptarile tale. Sotul tau ce te sfatuieste?

Unknown spunea...

mie imi place la el faptul ca e intuitiv, atat de intuitiv incat nu mai are taine pentru fii-mea :))) si mai mult, e primul telefon pe care mi-am setat mailurile toate. nu am nici o pb cu sincronizarea calendarului din outlook... ce mai pentru ce vreau eu e perfect. buba cu el e ca mai mult de o zi jumate nu rezista (la mine cel putin)

salmi spunea...

Si eu tot Nokia, unul simplu fara camera foto si fara nimic altceva decat TELEFON. Oricum eu fotografii cu telefonul nu fac nici sa ma inpusti :)) iar pentru altceva nu am nevoie. Muzca nu ascult in autobus ca imi place sa aud forfota din jur :)).

Bafta in achizitionarea lui, orice ai alege.

PS. Si eu tot la Telenor, ar trebui sa facem schimb de numere ;).

mamica de Sebastian spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
salmi spunea...

Florina, am notat. Astept vestea ca ti-ai luat tf. nou ca sa te sun!

mamica de Sebastian spunea...

@Miha abea astept sa vorbim,mi-am comandat azi pe internet un nokia 1650 dark red si pret super bun zic eu.Il primesc saptamina viitoare pe marti miercuri..

Anonim spunea...

nokia!my ex le face designul;-)

Anonim spunea...

nu poti sa iti faci un contract nou si sa primesti unul prin contract? eu inca nu mi-am cumparat niciodata aparat, le primesc, cind imi prelungesc contractul. Asa am inteles, ca tu stai de 7 ani pe acelasi contract, nu cred, ca in ani nu au crescut avantajele. Eu cind vad, ca e pe cale sa imi treaca contractul, dau telefon si le spun, ori imi dau alt aparat , ori caut o alta societate. Poate la voi e altfel. Daca tot trebuie sa iti cumperi, eu pledez pt. nokia.

mamica de Sebastian spunea...

@Lumi am comandat un nokia sper sa ma acomodez cu meniul si modelul.

@vergi la cit vorbesc eu un contract cu abonament mi se pare destul de scump,aici telefonia mobila e destul de scumpa.Un abonament e cam 30 de euro pe luna.Eu am cartela reincarcabila.

Anonim spunea...

da , e mult. Eu am un contract normal de 12 euro pe luna, in care intra si 30 de SMS-uri gratuite si 15 minute de telefonat. Nu am inteles insa, de ce e mai scump la voi, poate totul e mai scump in comparatie cu noi.

mamica de Sebastian spunea...

@vergi nu e mult,aici adauga tva 25 la suta retelele de telefonie,deci iti incarca factura de nu te vezi.M-am lamurit ca am platit 2 ani la rind doar abonament fara ce vorbeam 25 de euro.Au zis ca abonamentul e 19 euro dar mai bagau ei tva.