luni, 12 ianuarie 2009

Dor de duca


M-a apucat asa brusc si pe nepusa masa un dor de duca.Poate e faptul ca am stat in casa cam mult,bolnava fiind,poate faptul ca trebuie sa incep totul de la inceput din nou.Sau poate faptul ca in curind va fi primavara,chiar daca mai sint 3-4 luni pina atunci.SI m-am apucat de cautat pe net excursii de 3-4 zile in diferite orase ale Europie.As vrea sa vizitez Germania.Am vazut mai demult intr-o revista o oferta de weekend intr-un orashe de munte din Germania.Apoi am gasit ceva in Olanda.Mi-au picat ochii si pe Toscana.SI uite asa de vineri o tin doar intr-un vis si-o cautare.I-am spus si soatei care s-a uitat taaaaaare ciudat la mine.Eu stiu ca el nu-i amator de excursii dinastea pe nepusa masa si nici sa colinde tinuturi nestiute de nebun.Dar de gura mea face.Ar mai fi o problema,finantele si cum vine criza economica totul ramine doar un dor de duca..

8 comentarii:

Ruxel spunea...

@Florina: nu inceta niciodata sa speri si sa visezi, si ai sa vezi ca totul se va implini.

sultana spunea...

cred ca e un fel de viroza de iarna si asta :), pentru ca si ma visez noptile ba la amsterdam (cel mai des), ba prin alte tinuturi exotice, si ma trezesc dimineata cu un chef de vacanta ceva de speriat...sper totusi sa nu ne loveasca criza atit de rau si sa ne permitem in vara un "lux" de o saptamina undeva "afara". ceea ce va doresc si voua

mamica de Sebastian spunea...

@Ruxi stiu ca daca vrei se poate,dar deocamdata avem alte prioritati.POate totusi vom ajunge anul asta undeva..

@bp,eu nu am fost de 2 ani in ro si culmea m-a apucat asa un dor..SA vedem la vara daca,nu-mi trece poate merg

Schumitza spunea...

hah, si eu tocmai planuiam o excursie la paris la sfarsitul lui martie. hehe, chiar ca dor de duca, si am convins in 8 persoane sa vina cu mine, mai mai ca as lasa cateva acasa ca e cam greu de gasit cazare pentru atatia.

mamica de Sebastian spunea...

@Schumitza in primul rind multimim de vizita.Ai putere mare de convingere daca ai reusit inca 8 sa plece cu tine.Parisul nu mi se pare atragator cu odrasla dupa mine.Mi s-a pus pata pe Germania

Anonim spunea...

gind la gind! se pare ca doar iarna e de vina, si ne apuca pe toti dor de duca! eu fac de citeva zile presiuni asupra lui mircea, sa mergem undeva la soare, oriunde, soare sa fie! nu se poate pina la vara, cind ne asteapta Mallorca, dar am inceput sa visez macar citeva zile in aprilie, egal unde! asa, ca te inteleg, cauta mai departe, Germania e o idee buna dar mai spre primavara! ca in rest e o vreme, sa te duci unde vezi cu ochii!

Anonim spunea...

ce bine te inteleg!asa-mi venea si mie acum cateva zile cand intrasera ceva bani in cont pe nepusa masa, sa plecam in thailanda unde am fost la 19 ani si mi-am promis sa revin cand sunt ceva mai maturizata sa pricep altfel farmecul acleor locuri,sau egipt sau vorba lui vergi oriunde la soare.numai ca intre timp au venit soldurile si banii s-au tocat,in plus am luat masina noua de spalat vase ca cea veche se stricase, mobila, un aspirator nou, un dv-player si uite asa din innoit in innoit s-au dus si visele de plecare pe apa sambetei pt sezonul asta!dar, vorba cuiva, nu inceta sa visezi!

mamica de Sebastian spunea...

@vergi ma bucur ca nu-s singura.Excursii in De se fac doar din aprilie:))

@Lumi pai cam asa sint si eu,iau ce trebuie in casa si apoi ce ramine...Sa folositi sanatosi lucrurile