joi, 29 ianuarie 2009

Abea m-am trezit azi dimineata.Defapt nici nu voriam sa ma trezesc dar pitulicea de Basse se trezeste si zice hai mami cinta ceva.Da cine are chef de cintat asa de dimineata si intr-o zii asa de mohorita, dar m-am executat.Azi noapte s-a trezit pe la 2 si m-a intrebat:mami unde-i tati,tati Ovi.I-am zis ca e la munca si sa se culce inapoi ca la dimineata merge la gradinita.Cred ca nici nu poate dormi de grija ca tre sa mearga la gradinita,ca un om mare sa nu intirzie la servici.
Azi e ultima mea zii de munca.Mi-e rau,mi-e greata si ma doare stomacul.Ma duc cu groaza caci stiu ca n-am sa-mi mai vad colegii.Colegi minunati,m-am inteles exelent cu ei.Sint si ei suparati.Miine merg cu celelalte colege care termina si ducem tort.Pe 26 februarie sintem invitate de sectie la restaurant.Abea astept sa merg.
Serviciul nou e ceva temporar si nesigur.Ma cheama doar cind cineva e bolnav sau are concediu.Dar tot e ceva decit nimic.
Ah si am jucarie noua,adica mobil:)).

6 comentarii:

APRIL spunea...

Am crezut ca vei schimba serviciul cu ceva mai bine.Scuze ca nu am inteles.Ce sa-ti zic...Multa putere si rabdare.Cat despre colegii de servici...e trist intr-adevar.Pupici lui Basse cel dulce.Si eu cant cu noaptea in cap acum.Si la cel mare am cantat la fel.Cu drag

mamica de Sebastian spunea...

@April asta e viata din pacate.Sanatosi sa fim.Pupici si voua.

Anonim spunea...

Incearca sa ramai optimista! Stiu ca e greu, dar sunt atat de multe lucruri mult mai rele pe lumea asta...O sa iasa din nou soarele pe strada ta, vei vedea!
Pupici!

alina spunea...

Concentrează-te pe lucrurile bune din viața ta, cele rele trec întotdeauna! Familia ta e cel mai prețios lucru și trebuie să te bucuri de ei în fiecare secundă. Important e că sunteți sănătoși, restul sunt rezolvabile!

Anonim spunea...

e un pas greu dar asta este. Eu m-am facut foarte desteapta in ultimii 20 de ani, de cind am plecat si accept orice situatie. Asa ca bine ca ai un servici, fie el si temporar si un pic de timp sa cauti altul. Cel mai greu ramine insa sa pleci de undeva, unde te simteai bine.

mamica de Sebastian spunea...

@Adelamaria multumim de sfat si de vizita.

@Alina asa e,important e ca sintem sanatosi.

@vergi eu accept orice deocamdata caci nu am de ales,sper totusi sa apara ceva mai bun decit a fost,astept binele de dupa raul asta.