vineri, 21 noiembrie 2008
Supa de raci
Supa de raci e o supa foarte rapida si gustoasa,se face in 15 minute.E nevoie de
2 morcovi mari
2 cuburi concentrate de supa de peste,merge si cu carne de vita
400 de grame de brinza topita cu raci,merge si cu brinza topita obisnuita.
1 litru de apa
marar
3 dl smintina
400 gr de raci curatati
Morcovii se razuiesc pe razuitoarea mare si se calesc in ulei,se adauga apa si se lasa sa se dea in clocot,se adauga cuburile de supa de peste si brinza topita si se lasa sa se dea in clocot.Se adauga la sfirsit racii si smintina.
E foarte buna,foarte rapida,foarte gustoasa si foarte consistenta.Sotzul meu care e foarte mofturos cu mincarea si mai ales cu mincarurile suedeze a fost sceptic la inceptu.Cind am facut prima oara a zis ca de obicei ca iara fac inventii,dar dupa ce a gustat e una dintre supele preferate:)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
si foarte rapida! Asta nu-i de neglijat.
o sa o fac, cind avem musafiri, personal nu imi plac racii! dar toti prietenii nostri maninca cu placere.
@disa da,in 15 minute e totul gata
@gina sint sigura ca v-a avea succes si multe laude:).iar pt tine v-a fi si bine ca e rapida
mi-e teama ca la alimentara de la coltz, de unde ma aprovizionez eu, n-au raci :(
@mara poate au la un supermarket,dinaia congelati,sigur nu vei regreta ca ai cumparat:)
Trimiteți un comentariu