marți, 25 noiembrie 2008

Porecle

Am inceput noul servici acum 2 ani,si de atunci numele meu a fost pocit si spus in diferite moduri si feluri...
Prima data mi se spunea Fiona:)

Un pacient mi-a spus Fiorela.

Un medic mi-a zis Florentina

Si simbata o colega mi-a zis Fridolina,asa ca de acum inainte colegele ma striga cu noua porecla...bineinteles ca in gluma

10 comentarii:

Anonim spunea...

Eu am aceasta porecla de Ruxel tot de la servici. Unul dintre sefi, acum vreo 8 ani mi-a zis asa, si de-atunci nu mi-a mai zis nimeni altfel acolo. Cateodata greseam si ma prezentam asa si la telefon :)

carpeta plutitoare spunea...

Fridolin in Germania e numele unei broscute celebre din desene animate. ;-)) Mie mi se spune Jenny (pronuntia englezeasca) ca Jeni nu poate nimeni pronunta.

mamica de Sebastian spunea...

@roxel macar nu e personaj de desene

@jeni da si fiona tot de la desene,nevasta lu shreck,problema ca pe mine ma cheama FLORINA:))

Anonim spunea...

o treaba draguta cu poreclele dar numai pina la punctul, sa nu doara sau sa jigneasca.Eu am fost ani de zile roscata , asa ca mi se spunea acasa Vulpita, chiar si in Germania la inceput m-am trezit ca m-a strigat cineva Fuchsi! rau ar fi fost pe cind eram profesoara sa fi fost cumva numita si am fost bucuroasa, cind in o discutie cu elevele clasei a 12 a am aflat ca sint singura profesoara fara porecla, mi se spunea pur si simplu doamna de germana!

mamica de Sebastian spunea...

@vergi toate aceste åorecle ale mele nu cred ca au fost spuse cu rea intentie,doar ca nu-si mai aduceau aminte de numele corect,stiau ca incepe ceva cu Fl:))

alina spunea...

Așa se întâmplă când numele e mai greu de pronunțat. Și pe al meu l-au pocit colegii aici (și nu numai) în fel și chip, la început: Ălaina, Ălina, Eilin ...

Anonim spunea...

cert este, ca exista o greutate in pronuntarea unor nume, totusi pe mine ma infurie, cind sint pusa sa spun pe litere numele meu Virginia si cu un ton rastit spun, ca si statul american! macar de ala or fi auzit!

Katja - stapana de Athos spunea...

Super tare! Ma intreb cum ai reactionat sau dupa cat timp ti-ai dat seama ca totusi persoanele respctive vorbesc cu tine?

mamica de Sebastian spunea...

@cata pai cum sa reactionez decit ca m-a pufnit risul si altcuiva nu aveau cui sa-i spuna,ca nimeni nu are nume care sa inceapa cu FL:))

Katja - stapana de Athos spunea...

Mie mi se spunea intr-o perioada in mod frecvent Madalina. De la Catalina-Madalina... Rimeaza. Faza funny, e ca intr-o zi cand mi-am ridicat fluturasul de la conta' am vazut ca pe el eram trecuta... Madalina! Hahahahaha!