sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Cine vine a mine!!!

Azi Basse a cazut pe scari.Se grabea sa-si aduca ceva de jos si l-am auzit cazind.EU cu tati de Basse eram sus.Am innelmnit toata si am zis doar ca "a cazut".Tati de Basse a ajuns primul la scari eu in urma lui tremurind.L-am vazut pe Basse cu capul in jos la jumatea scarilor zicind "cine vine a mine!!!".Asta insemnind sa vina cineva la mine..
Din fericire nu si-a rupt nimic si nici nu s-a lovit rau.

La 10 minute de la intrebare m-a bufnit risul apoi plinsul,de la shoc.
Peste juma de ora Basse facea ca avionul si sarea ca o broasca..

15 comentarii:

salmi spunea...

Oooof, saracutzul! Bine ca nu s-a intamplat nimic. Si Silvia a cazut o data, din graba. N-a fost nici la ea nimic grav dar de atunci coboaa cu grija. Sufla si in iaurt...sper sa fie si la voi asa...

Katja - stapana de Athos spunea...

Ce bine ca nu a patit nimic! Eu una, am cazut cand eram mica pe niste trepte in spirala si de atunci imi e tare frica sa mai cobor astfel de scari...

Andreea Demirgian spunea...

Poarta pt scara n-aveti?

Andreea Badran spunea...

Ei au un ingeras al lor, care-i pazeste mereu. Dar vezi ca exista, asa cum zice si Ada, o portitza speciala pentru scari. Pe noi aia ne-a salvat de la multe accidente de-astea.

mamica de Sebastian spunea...

@miha crezi ca-i pasa,la fel se grabeste pe scari si i-am zis de milioane de ori sa nu se grabeasca

@cata si eu am fobie la scari.

@ada poarta nu ajuta daca el se grabeste.De 2 ani de cind stam in casa nu a cazut..

mamica de Sebastian spunea...

@ andreea scara ajuta doar sa se obisnuiasca cu scarile.EU nu am gasit necesar sa pun.Stii cum se zice,graba strica treaba.El mereu fuge si se grabeste.

disa spunea...

sunt clipe de neuitat aceste momente cand se manifesta ei cu toata dragalasenia lor, si, desi emotiile sunt mari, nimic nu se compara cu bucuria de a-i avea pe copilasi alaturi de noi, cu bune si rele.

starsgates spunea...

Da, şi fiul meu a căzut o dată şi apoi am pus uşiţă, n-a păţit nimic şi nici nu şi-a schimbat năravul.
Mereu se grăbeşte, şi când era mic avea tot timpul genunchii juliţi.:)
Basse va fi tot timpul grăbit şi el.:)

mamica de Sebastian spunea...

@starsgates eu nu pun ushita,n-a cazut de cind ne.am mutat.Sa se invete sa mearga incet...

alina spunea...

Ușa e pentru bebeluși mai mult, părerea mea. La vârsta lui e normal să mai cadă câteodată, cel mai bine e să fiți cu ochii pe el ...
Și noi am pățit-o rău anul trecut cu Maria, care în general e zgubilitică și mereu cade, are julituri peste tot ... a picat fix în frunte pe cimentul din curte, de pe bancuța de lemn, unde se urcase cu picioarele, iar tocmai ajunsesem lângă ea să o dau jos ... A făcut ditai cucuiul, în rest nimic. Bine că n-a fost mai grav și că nu i-a rămas semn, copilărie fără cucuie nu există ... Așa că-l pupăm pe Basse să fie mai cumințel și mai atent!

mamica de Sebastian spunea...

@alina asa e cu copii astia neastimparati.Si Basse are niste cucuie totdeauna si asta vara genunchii si picioarele erau vai de ele.Imi era frica ca o sa ma ia la intrebari la gradinita..

Anonim spunea...

Naspha momente...actionezi rational, apoi te descatusezi dupa ce momentul trece...
A mea a cazut din leagan...acum ceva vreme(vreo 2 ani)...evident ca si-a spart barba, evident ca a fost cusuta...evident ca am plans de-am rupt, dupa!

Anonim spunea...

aiaiai!
eu am vazut faza asta la o gradinitza unde directoarea refuza sa repare bara de care se tzineau copiii cand uracu si coborau la masa!eram educatoare acolo!pana n-am amenintzat-o ca aduc presa pe capuol ei n-a reparat bara!

Anonim spunea...

p.s.si bineintzeles pe mine m-a dat afara!

mamica de Sebastian spunea...

@manole asa e cu copii te bag in sperieti si-ti fac fire albe in par..

@luminita ai facut bine ca ai sesizat,era pt siguranta copiilor,cei care au pierdut au fost ei si nu tu cind te-au dat afara