miercuri, 8 octombrie 2014

Lasagnette
Receptu. 1 kg carne tocata de vita 1 bucata ceapa taiata marunt sare,piper O cutie de tomate pasate Se prepara un sos ca pt spaghete bolognese din ingredientele de mai sus. Sosul Ulei 3 linguri faina 600 gr lapte 200 gr cascaval Se fierbe laptele cu faina se adauga cascavalul si se fierbe pana se topeste Se drege cu sare, piper si am pus o lingurita de tarhon uscat Intr-o tava se pune carnea.Foile de lasagne se rup se amesteta cu carnea si deasupra se toarna sosul alb de mai sus Se da la cuptor 30 de minute la 200 grade C. Pofta buna

3 comentarii:

daniela hering spunea...

Incerc duminica si dau si feedback :)

angi spunea...

Ma bucur ca te-ai intors alaturi de noi in aceasta frumoasa gramada de ...visatori.
Acum cred ca Basse e baiat mare,de aceea ai facut atata mancare.:)

Mucegai Ales spunea...

Scurt și eficient