luni, 31 ianuarie 2011

Huh sa spun sau sa nu spun..sa ma laud au ba.Din cauze de iarna grea,lunga si depresiva...am facut o schimbare de look.Deci vroiam sa ma tund vopsesc si suvitez...si am iesit saten deschis cu suvite mai inchise...Defapt de cite ori ma privesc in oglinda..tresar...caci niciodata nu am avut o culoare asa deschis la plete..Dar sper sa fie o culoare usor de intretinut..si acoperit albeata de la radacini.Cind am sa am curaj imi fac si o photo..deocamdata sa ma acomodez eu cu noul meu eu:

miercuri, 26 ianuarie 2011O artista suedeza a carei voce si muzica ma incinta.Nu degeaba a fost nominalizata si premiata pt anul 2010
Mi s-a pus mie pata pe un expresso de kafea.Si am asteptat pana dupa sarbatori sa-mi iau ca cica voi gasi mai ieftin.Dar de unde..pana la urma am luat resturi..Adica un Nescafe Dulce Gusto.Si m-am aruncat sa-mi iau provizii de capsule..Doar ca...capsulele nu se potrivesc la aparat.Si acu ma chinui de 2 zile sa comand pe internet capsule originale pt aparat.Dar...exista o buba mare.Aici,ca sa se stopeze infractiunea de visa card,cind cumperi ceva de pe net si trebuie sa platesti cu cardul,s-a pus o parola,adica eu am pus-o...si nu o mai stiu..am uitat-o..si acum ma chinui sa-mi fac alta parola ca sa-mi pot cumpara capsule.
Si ma simt proasta si frustrata.Cu atatea coduri si parole..care le uit..dar de capoasa ce-s nici nu le scriu niciunde..


Ce sa mai zic ca mai facem.Pai facem multe si nimic.Cert e ca pe blog dau din ce in ce mai rar...dar nu vreau sa-l abandonez inca.Gindurile imi sunt in o mie de parti la fel ca si trupul.Rutina ne omoare..plus vremea asta...gri,trista si rece.Iarna inca nu ne-a parasit si nici gradele minus.

Incerc sa-l amuz pe Basse cu diferse...plus sa recuperez timpul cind nu sunt cu el acasa.

SI mi-e o lehamite de tot si toate.Clar ca am nevoie de un concediu mic,o vacanta,un weekend undeva si nu acasa.Dar asta e problema..in weekendul cind sunt libera vremea imi strica toate planurile...ca incepe sa ninga in draci si la drum nu ne putem porni.Iar cind vremea e prielnica weekendul meu se petrece prin munci.Dar..mai am sperante.. mai sunt vreo 2 luni pana la primavara si vom putea sa purcedem la drum..sa mai schimbam peisajul.
Acu sa nu va ginditi ca o sa mergem peste 7 mari si tzari.Nu..Vreau sa fac o escapada la o prietena de-a mea..la vreo 250 km de noi.

Basse face in continuare hockey..si in loc sa asculte antrenorul...gura ii turuie ca la o moara stricata.Adica face de toate si nimic:).Eh si eu il vedeam deja jucator profesionist de hockey.Oricum e bine...se invata cu disciplina si cu echipa..plus sa fie atent.

miercuri, 12 ianuarie 2011

Silver

luni, 10 ianuarie 2011

Am facut om de zapada..Asa pe iarna asta.Ca sa ne facem datoria:)

N-am mai scris demult..nu am avut timp si chef..sunt cam intoarsa pe dos..probabil si vremea.Visez doar soare,plaja,caldura.

Deci Basse al meu e mare..are 6 ani..imi tot repeta din 3 ianurie.Si imi tot repeta ca el merge la scoala si cind le sun pe invatatoarele de la scoala sa le spun ca el merge.Eu tot incerc sa-i explic ca merge la toamna la scoala..dupa vacanta de vara..dar el nu are notiunea timpul si in fiecare zi aceeasi intrebare.
Moda noua e ca dimineata cum se trezeste..vrea sa mergem la magazin sa-i iau ghiozdan.Doamne tine-i naravu..sa-i placa la scoala.Cred ca se simte prea mare pentru gradinita..

marți, 4 ianuarie 2011

Ieri Basse a implinit 6 ani..si eu eram la munca.Tati de Basse a comandat tort si am sarbatorit mai pe seara..asa rapid:)