miercuri, 26 ianuarie 2011Ce sa mai zic ca mai facem.Pai facem multe si nimic.Cert e ca pe blog dau din ce in ce mai rar...dar nu vreau sa-l abandonez inca.Gindurile imi sunt in o mie de parti la fel ca si trupul.Rutina ne omoare..plus vremea asta...gri,trista si rece.Iarna inca nu ne-a parasit si nici gradele minus.

Incerc sa-l amuz pe Basse cu diferse...plus sa recuperez timpul cind nu sunt cu el acasa.

SI mi-e o lehamite de tot si toate.Clar ca am nevoie de un concediu mic,o vacanta,un weekend undeva si nu acasa.Dar asta e problema..in weekendul cind sunt libera vremea imi strica toate planurile...ca incepe sa ninga in draci si la drum nu ne putem porni.Iar cind vremea e prielnica weekendul meu se petrece prin munci.Dar..mai am sperante.. mai sunt vreo 2 luni pana la primavara si vom putea sa purcedem la drum..sa mai schimbam peisajul.
Acu sa nu va ginditi ca o sa mergem peste 7 mari si tzari.Nu..Vreau sa fac o escapada la o prietena de-a mea..la vreo 250 km de noi.

Basse face in continuare hockey..si in loc sa asculte antrenorul...gura ii turuie ca la o moara stricata.Adica face de toate si nimic:).Eh si eu il vedeam deja jucator profesionist de hockey.Oricum e bine...se invata cu disciplina si cu echipa..plus sa fie atent.

2 comentarii:

Beatrice spunea...

Aveti o iarna foarte frumoasa,desi te cred ca ti s-a cam luat de ea.Cum mai merge cu acea cura de slabire?Te-ai mai tinut de ea?Pupam cu drag.

Ceska777 spunea...

Wow, hockey? Foarte fain! Si nu lasa iarna sa te intristeze prea mult!