joi, 10 martie 2011

Primavara in sufletul meu...Iarna nu vrea sa ne paraseasca...Inca se incapataneze sa ne arata ca inca e in putere,ne sperie cu niste fulgi care se transforma in stropi de ploaie.Asa ca,draga doamna Iarna,fa-ti bagajele si du-te.Te asteptam la anu sa ne mai incinti cu frig si zapada ca-n povesti.

Si doamna Iarna nici n-a plecat bine si devin nostalgica,dar imi permit..caci stiu ca primavara e pe drum.Se arata ca o fata timida..cu pasi marunti.
O astept si mi-e dor de ea.Mi-e dor de ea la fel ca in fiecare an..cind pt mine avea alte amintiri,alte trairi,alte mirosuri si sperante.

O astept cum asteapta copii in Ajun de Craciun.Oare cu ce surprize va veni anul acesta.Ceva frumos si cu mult soare sa-mi incalzeasca sufletul si spiritul.

Lumina de afara devine din ce in ce mai multa si mai clara si mai puternica.Lampile,cu lumina aurie din casa,se aprind din ce in ce mai tarziu.Si o nostalgie acuta ma cuprinde.MI-e dor de cineva..sau ceva..si doare a naibi.

3 comentarii:

salmi spunea...

Vine vine, de sambata incolo, am vazut la meteo...e pe drum deci. :)

Anonim spunea...

cred ca ti-e dor de casa chiar daca ai de toate acolo tot mai bine iti va fi printre ai tai.

Unknown spunea...

Va veni ea si primavara...pe la noi parca a inceput sa apara...sper ca nu cumva sa ne treyim cu niste raceli zdravene acum.