marți, 7 decembrie 2010

Da...deci cred ca e musai sa povestim si noi despre Mos Nicolae asta...care eu l-am botezat Sant Niklas si Basse si mai poetic.."tipul asta batrin"...

Caci aflind eu de pe blogguri si Facebook ca e vremea lui Mos Nicolae si ca e timpul de scos cizmele noastre si pus la geamuri m-am apucat sa-i povestesc lu Basse de Mos Nicolae asta.Nu prea a fost el dumirit ce si cum si cind si unde dar s-a conformat si si-a adus si pus cizmele si le-a pus...nu linga geam/usa cum i-am cerut..ci linga soba.Faptul ca ma asculta doar cu o juma de ureche.
Bon..si i-am spus eu ca daca o fost cuminte ii aduce Mosu ceva.SI copilul s-a culcat..si io am stat pe net si am uitat sa-i pun cadoul linga cizme.
Si se trezeste Basse cu noapte in cap..il trezeste si pe ta-su si evident mi-am adus aminte ca am uitat de cadou..Dar si Basse a uitat de "tipul ala batrin" de care i-am spus io cu o seara inainte si se uita concentrat la desene.

Mosul i-a adus un dvd cu motanul Gustav..cumparat de mine cu o ocazie si propus drept cadou de Mos..unul dintre ei.

Dar sa revin..Si ma trezesc..il vad pe BAsse concentrat la desene..Cizmele la locul lor...tati de Basse ma cearta pe sub mustati ca am uitat de cadou.Intreb daca si-a adus aminte Basse de el..NU..Bun deci mai avem timp sa mascam.

SI punem noi DVD-ul linga cizmulite si il intrebam pe Basse unde le-a pus.Uita-se ca le-a adus in casa si s-a dus in debara sa le caute..Nu le-a gasit si ne-a intrebat pe noi unde sint:)
A gasit si cizmele si DVD-ul si bucurie mare pe capul lui.ZIcea ca poate toti copii au primit DVD-uri si o sa le spuna la gradinita..

Deci am avut un Mosh de risul plinsului..

Un comentariu:

KaBea spunea...

Tare simpatici mai sunteti.Sa uitati voi de mosul!! Lasa batranetile,pai tu slabesti,intineresti si acum vorbesti despre ce?Pune mana si impodobeste toti brazii si fa-i placere copilului,hi,hi.Te pup cu drag.