miercuri, 15 decembrie 2010

Azi am venit iar pe jos acasa..
Si pe drum ne-am intilnit cu o educatoare care i-a spus lu Basse ca este o masina mai incolo care schimba becurile pe strada .Asa ca Basse a luat-o la goana..cum a putut...sintem imbracati ca si eschimosii si abea ne miscam.Ursul Panda e mai rapid ca si noi in miscare.Deci s-a grabit sa prinda masina care schimba becuri.Am salutat frumos pe tipu care schimba becuri si am spus ca vrem sa ne uitat.I se pare interesant copilului.

A mai venit o batrinica si a dialogat cu mine spunind ca totul e interesant la virsta lu Basse.Ca si baiatul ei,care acum are 42 de ani era la fel..si avea tot felul de masini de jucarie.

Dupa ce tipul a terminat de schimbat becul..am salutat de la revedere si am pornit agale spre casa.

Gura nu-i tace la Basse si acum e fascinat de spatiu.De ce se vede Luna cind e ziua,de ce cerul e rosu,unde merge soarele.Deci a trebuit sa-i dau explicatii cit de cit.
Am vazut o camioneta cu o floare pe ea.E o camioneta care trasnporta flori.
Pe strada s-au pus diferite indicatoare cum ca strada e pentru plimbare cardio.Si Basse m-a intrebat de ce e semnul ala..si am zis ca plimbarea a buna pentru inima.

Un comentariu:

floridecamp spunea...

la un moment dat toti sunt fascinati de spatiu.problema este ca la unii dureaza mai putin la altii mai mul!!!depinde acum de norocul fiecaruia....