marți, 23 noiembrie 2010

Brrr si ninge si ploua de ieri seara de la 18.Nici vremea nu se poate hotari daca e inca toamna sau iarna.E o fleoscaiala afara de trebuie sa mergi cu cizme de cauciuc.Acum cica ninge.

Si ziua a inceput sa se micsoreze substantial.Abea s-a crapat de ziua cind imediat iar se insereaza.Deh..ierni polare.Eu stau cu lumanarele aprinse toata ziua cind sint acasa.Mai inveseleste si incalzeste atmosfera.

Sintem la vinatoare de cadouri.Iar va fi greu de cumparat pt Basse.Vor fi clasicele jucarii,carti,si dvd-uri cu filme.

Eu stiu ce-mi doresc o masina Expresso de kafea si un cintar electronic(nu de bucatarie).Ca tot venind vorba de cintar si kg mele ma parasesc una cite una-Chiar in weekend m-am intilnit cu o amica si era mai sa nu ma cunoasca...ca cica am slabit.Mie nu mi-a ramas decit sa ma umflu in pene ca se cunosc rezultatele.Parca am si mai mare energie.Merg cel putin o ora pe jos.Atit e miscarea.Si portii de mincare mici.

Tati de Basse a fost la discutie pt dezvoltarea lui Basse la gradi si a venit foarte mindru de odrasla.Basse se descurca foarte bine cu cifrele..la numarat la socotit si la serbare va cinta un Solo..Deci abea astept sa vina 9 decembrie cind va avea serbare.
Oricum seara inainte de culcare imi cinta vreo 3 cintece,la fel si dimineata.

Ieri stateam noi 2 si ne uitam la un film.Si mi-a zis ca are si el o cutie in care stringe bani.Si l-am intrebat citi bani are strinsi.Raspunsul a venit prompt.NICIUNUL.

3 comentarii:

KaBea spunea...

Asadar trebuie sa cotizati si voi un pic la cutia goala,hi,hi.La noi doar ploua si e urat.Eu propun sa faci o scrisoare separat pentru mosul,ca poate aici nu a citit.Astept pozele de la serbare.Va pup cu drag.

scorpio spunea...

si eu zic la fel..motivati-l si incepeti voi cu unu-doi banuti acolo...sau cumparati o pusculita mai haioasa.
app..nu am disparut niciodata mami de basse,te citeam mereu,dar nu mai scriam. te imbratisez cu drag!

A.Razvan spunea...

Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri arond gmail.com