sâmbătă, 18 septembrie 2010

Si deci am fost la Baile Felix in vacanta si acolo am gasit un nene cu unguente si produse bio.Si mi-am luat pt mine pt durerile mele de spate Untul Pamintului unguent..si functioneaza de minune.Si pt Basse am gasit unguent pt pielea lui de crocodil.
Plus ca acum sint la tratament pt gastrita mea colica sau cum i-o spune.Tratamentul l-am inceput marti.E o tinctura concentrata cred eu caci se bea doar o lingurita din ea.SI acuma sint alt om..adica stomacul meu e linistit si nu mai am acid.
Asa ca io vrea sa va recomand daca cumva treceti prin Baile Felix sa cumparati cu incredere produsele..

Are si o pagina webb

http://www.eshop-rapid.ro/mihutaplant

Plus la pensiune am dat de o Doamna care facea masaj.Si am ramas perplexa ca numai masindu-mi talpile la picioare mi-a spus de bolile de care sufar.Mare minune.


In alta ordine de idei,fiind libera weekendul asta,am purces la vinatoare de articole de iarna.Ce sa va spun ca in magazine lume cit cuprinde.Se vede treaba ca e gata cu concediile si oamenii pe vreme nasoala n-au ce face si se preplimba prin magazine.Io cu Basse ne-am inproprietarit cu cizme de iarna..si manusi si cite si mai cite.Doar saracu tati de Basse a fost sofer si l-am platit cu un hot dog:).
Poate va intrebati cum naiba astia isi cumpara deja lucruri de iarna in septembrie.Pai uite asa ca mi-am invatat lectia.Ca asta iarna prin noiembrie am batut magazinele sa-mi gasesc incaltaminte de iarna si nu am mai gasit.Asa ca acuma ma pregatesc din timp ca nu se stie cind ne trezim cu omatul si gradele minus la usa.

4 comentarii:

starsgates spunea...

Deci ai fost la Oradea.:)

Anonim spunea...

Bag eu seama ca si pe meleaguri suedeze functioneaza zicala cu sania vara si carul iarna! No , sa va fie de bine la shopping si randament maxim la tratament!

Unknown spunea...

Multumim de link! Sa fie cu leac ce ti-ai luat! O sa incercam si noi!
Si spor la shopping! Va pupam de la distanta!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.