marți, 27 aprilie 2010

Scrisoarea cu noutati de la gradinita..

Soarele a inceput sa apara destul de des asa ca bicicletele au iesit la aer,copii stau mult afara la lada cu nisip si in padure unde se simt foarte bine.

Copii fiind interesati foarte mult de muzica am confectionat propriile instrumente muzicale.Le-au placut sa se joace de-a orchestra sa sa de-a recitaluri.

Martea dupa ameaza au tema muzicala:)

Dragonul Berta a fost in vizita si au facut experimente.A fost interesant sa vada cum creste un dinozaur in apa,cum functioneaza un vulcan au facut lipici si au experimentat ceva sobolani(nu stiu ce)

Au confectionat harti de comori.Le-au desenat si colorat.Educatoarele au facut o harta si copii au cautat in gradinita dupa comoara.Au confectionat palarii de pirati colorate in culori vii.(A lu Basse a fost mov):).Pina la urma au gasit o lada cu comori.

Copii si-au dorit sa faca discoteca.Au mincat pop corn si au dansat-

In joia mare toata gradinita a avut petrecere de pasti.Sectia Viorea a dat un spectacol unde Sebastian a fost vulpea care incerca sa fure ouale:)Iepurasul a venit in vizita.

Copii exerseaza pt un muzical ce va avea loc pe 27 mai.

Martea au gimnastica si o data pe saptamina merg in Hagaparken, (un parc cu multi copaci si locuri de joaca.)

Copii de 6 ani s-au intilnit cu colegii cu care vor incepe scoala..




Cam atit de la gradi.Nu cred ca Sebastian v-a putea participa la muzical,probabil v-a fi in vacanta.Si da a fost vedeta gradinitei:).Fac si poze numa sa imi cumpar baterii la aparat:)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari micului VIP !
Frumoase activitatile de gradinita...din pacate aici sunt si acum aceleasi activitati ca pe vremea mea si a soimilor patriei!

deea spunea...

Foarte frumos!
Citeam ca, in scolile scandinave nivelul educational este cel mai ridicat din lume.Ce spui tu aici, confirma . :)

angi spunea...

Ce fain se joaca si in acelasi timp si invata Basse al tau...