joi, 15 octombrie 2009

Vine alaltaieri Basse de la gradi si il intreb cum a fost, ce a facut, cu cine s-a jucat si ce a mincat:).Cind a ajuns la capitolul mincare imi zice ca a mincat ceva cu un bat.Eu ma tot mir si il tot intreb dar nu stie ce a mincat.Asa ca mergem ieri la gradi si vad pe usha ce au facut ei alataieri.AU FOST IN EXCURSIE DE O ZI IN ITALIA.Bineinteles ca doar imaginar si au avut bufet italian la ameaz.Si au mincat frigarui si mozzarela cu rosii.Deci aia a fost mincarea cu batz.Educatoarele au fost pilotii si copii au fost pasagerii.Fiecare au povestit din experientele lor cu avionul.Dupa ameaza s-au intors in Suedia cu avionul bineinteles.M-a distrat mult

Joia au program de iesit afara.Au un loc in padure numit "Radacina bradului",si nu conteaza ca-i frig ploua sau alte evenimente meteo ei sint acolo in fiecare joi.Dureaza cam juma de ora pina ajung acolo.Educatoarele au pernute pe care sa stea copii,cite o gustare...Asa ca azi sint acolo,povestesc si cinta..De obicei au si o chitara cu ei dar azi a zis educatoarea ca fiind prea frig nu-i face bine chitarii,se vor descurca fara..

6 comentarii:

Danae spunea...

Oaaa, ce frumos!!!
Foarte fain. Bravo sistemului.
(Astzi dimineata m-am intalnit si eu cu educatoarea Roxanei si-mi povestea ca au invatat poezia - TURTITA - de saptamana asta ca pe o sceneta. Ca fetitele au fost costumate in gospodine si au cop turtite de plastilina la cuptorul de jucarie. Mi s-a parut draguta ideea.)

Anonim spunea...

Ce frumos!!! Si pe unde in Italia au fost? Ce "obiective turistice" adica?? Se fac astfel de calatorii imaginare si prin alte tari?? Frumoasa metoda sa-i invete despre alte popoare, culturi.

Anonim spunea...

Frumos de tot! Si mie imi place mult cum se ocupa aici de copii...

Ceska777 spunea...

Sa zic? Abia astept gradi pentru gaza, sper ca si el...
Faina excursia in Italia, plus ca a fost gratis!

eu spunea...

dupa AMIAZA! nu ameaza

mamica de Sebastian spunea...

@Danae sint foarte multumita de sistem,nu incarca copii cu tot felul,le dezvolta imaginatia,si aici nu se invata poezii decit cintece.

@abramburica nu stiu in ce orase si ce au vizitat:)da,mai merg si in alte tari..

@miha idem:)

@ceska sa vezi atunci ce mai invata:)

@ia ca s-a gasit cineva sa vada si greselile sa ma corecteze..