sâmbătă, 3 octombrie 2009

Cucurigu vine frigul.

Raportam ca toamna-iarna s-a instalat deja la noi.Avem temperaturi de minus grade noaptea,ziua e ceva mai cald daca apare soarele.Daca nu,ca azi,ploua si e rece.

Ne pregatim pentru hibernare.Am scos fularele si manusile la interval si gecile mai groase.

Adio vara calda cu soare,zile lungi si mult verde.Bun venit toamna-iarna cu frig,intuneric si zile gri.

3 comentarii:

Anonim spunea...

La noi inca nu sunt minusuri noaptea, dar oscileza undeva la 5 grade. Ziua cam la 8-9, daca e soare e mai bine.
Eu incerc sa nu ma afecteze toamna, ma bucur de ea asa cum e, macar aici e toamna frumoasa, nu ca in Ro unde treci de la sandale la cizme si de la tricou la palton. Nu ca nu mi-ar placea sa fie si aici mai cald, dar nu uita ca stai in nord ;). Nu poti sa ai alte asteptari...
Dar apoi din noiembrie lumea isi impodobeste casele de sarbatori, lunile acelea sunt luminate atat de frumos...eu ador asta. Iar magazinele sunt atat de frumoase! Ianuarie ce e mai grea, ca e luuuunga, dar atunci vine de obicei zapada si ne veselim, februarie e scurta si in martie deja avem lumina si ghiocei...

Fii optimista! Te pup

crina spunea...

cucurigu si la noi! azi chiar e toamna din aia suparata. numai buna de numarat bani sau... cine doreste se poate si altceva :)

svea spunea...

Se pare că amândouă am fost "marcate" de iarna cea lungă, întunecoasă şi friguroasă ce a început să pună stăpânire pe noi, de vreme ce am postat despre acelaşi subiect climateric :)