miercuri, 21 octombrie 2009

Titza roshie in varianta lu tati de Basse.

Intr-o seara mergind cu Basse la nani imi zice sa-i spun o poveste.Eu ii spun ca tocmai i-am citit o poveste.El nu sa citesc,sa spun.Ramin ????.Il intreb ce poveste sa-i spun.Cea cu titza roshie.Cred ca nu stie ce e scufita si ca scufita e o fetita deci e mai simplu sa zica titza roshie.
Incep si ii spun povestea,ajung in padure la lup.Si lupul pleaca spre casa bunicii..Base de colo acuma vine leul si soricelul si spiridusul.Eu iar ramin ???.Ii zic ca in poveste este numai lup nu si leu si soricel si spiridus.El ba este ca tati i-a spus asa povestea.Atunci il spun sa-l cheme pe ta-su sa-i spuna povestea ca eu nu o stiu:)

Dupa ce a adormit il iau la rost pe tati de Basse ca ce poveste i-a spus el,el de colo eee,nu stii tu.Si il intreb de ce a bagat in poveste si un leu si un soricel si un spiridus si tati de Basse senin,ca sa fie mai lunga povestea.Asta da explicatie..

8 comentarii:

Ceska777 spunea...

Mami, cand ai un copil care adoarme greu faci orice sa trebuiasca sa spui numai o poveste dar pe aia o lungesti cu orice iti trece prin cap. Noi cantam si recitam in fiecare seara pe doua voci cu tati apoi trebuie sa continui eu cu povestea inventata despre o gaza ce pleaca in lume......

Danae spunea...

Buna explicatia. Deci, tati e expert in lungirea povestilor. Pai, merita sa primeasca titlul de povestitor de seara pentru tanarul print. Nu?

Anonim spunea...

Hahhaaaa ... e bun ca tati vostru a lungit-o tot cu personaje de poveste. Tati nostru nomineaza neamuri si consateni de pe la tara ... hahahhaaa. Da' copilul se distreaza de nu se poate!

svea spunea...

Ce tatic inventiv! :)))

mamica de Sebastian spunea...

@ceska numa tati ii spune povesti eu ii citesc,si de obicei Basse adoarme in 5 minute ca-i frint..

@danae multumim pt titlu:))

@abramburica deci sa ma bucur ca nu avem neamuri multe:))si alea-s la distanta

@svea pai sa stii ca nu ma asteptam de la el la asa ceva:)

Anonim spunea...

Super Florina! sa stii ca si eu mai inventam, completam povesti cand le spuneam asa din cap...noi de regula le citim. Mai ales de cand avem nevoie de altele decat cele clasice.

Oricum, simpatica Scufita Rosie a voastra :).

alina spunea...

Asa-s tatii, mai inventivi. :) Si-al nostru are o imaginatie bogata! :))

ILANA ANDREEA spunea...

Barbatii astia! :)) Eu ii banuiesc ca nici in povestea cu Adam si Eva n-au respectat adevarul istoric :P :P