duminică, 25 octombrie 2009

Probabil voi lipsi o perioada de pe blogosfera.Ho nu incepeti sa dati cu pietre si cu roshii nu m-am suparat pe nimeni si nimeni nu m-a suparat.M-a parasit doar calculatorul meu drag si scump si vechi de 3 ani.Vraciul calculatoarelor a zis ca are o buba,sau doua asa de mari ca nu are rost sa-l repar.

Am pus in functiune calculatorul vechi antic si de demult,adica are vreo 7 ani si merge ca un melc turbat.Uneori imi inchide paginile cind scriu si citesc mai bine.Dar e bun la platit facturi,verificat email.Cea mai mare durere e ca nu pot sa instalez messengerul asa ca sint cuplata pe ebuddy.

Oricum demult ma atragea pe mine gindul sa-mi iau si io un laptop...si chiar cind s-a stricat prietenul meu i-am zis lu tati de Basse in gluma ca tre sa-mi iau altul..Si uite ca am avut gura spurcata si chiar trebuie sa-mi iau unul..
Asta o fi cel tirziu dupa Craciun sau anul viitor caci sigur vor veni oferte bune.Nu are rost sa ma arunc acum.Si il mai am si pe asta vechi antic si de demult:))

Sau cine stie,poate vine Mos Craciun cu un laptop nou,pina atunci tre sa fiu fetita cuminte,sa pap tot si sa dorm la ameaz:))..

Sper sa nu-mi simtiti lipsa de pe blogosfera asa cum am sa v-o simt si eu.Am sa va citesc si am sa va comentez cind bunicul calculatoarelor mi-o va permite..

Va pup..

Un comentariu:

Svea spunea...

O sa-ti simtim lipsa! Poate ai noroc sa nu lipsesti chiar foarte mult! Sa speram ca va fi doar pentru o perioada foarte foarte scurta!