luni, 31 august 2009

Intimplari de weekend

1.Mergeam la un pacient si trebuia sa iau liftul.Colege mi-au spus ca acolo sint stafii.Am ris am zis ca eu n-am vazut si nu am simtit nici o stafie pina vineri.Deci asteptam lifrul,nici o persoana in jur,o liniste cam ciudata si eu absorbita in propriile ginduri.Aud dintr-o data o voce soptita dar destul de puternica venind de niciunde si de pretutindeni.Vocea spune "Heeeeeeeeeeeeeeej".M-am uitat in toate partile si nimeni,nu avea de unde sa vina.Nu era nimeni primprejur..

2.Simbata cind dadeam insulina la un alt pacient ma intep cu acul de la insulina.M-am intepat pina in inima.Azi a trebuit sa merg sa-mi iau probe de singe hepatita si Hiv..Procedura de rutina caci pacientul nu sufera de nici una dintre boli.

In ultima vreme am impresia ca iau doar decizii gresite si apoi imi pare rau.
Basse azi m-a vazut mai plouat si a mers afara si a zis ca mi-a cules flori galbene ca sa fiu un pic mai vesela.Dragul de el..

Blogul imi face fite.

Am primit autorizatia de condus,am condus de 2 zile foarte bine,sper ca in curind sa o iau prin oras.

9 comentarii:

alina spunea...

ce de patanii, mai ales aia cu stafia ... brrr

Ghiocel07 spunea...

M-au trecut si pe mine fiorii. Cred ca lesinam acolo. Spor la condus. Sa nu-ti fie frica, ai incredere ca esti buna.

mirela spunea...

Pupici de la noi ca sa te simti mai bine.

Anonim spunea...

Hai...putin optimism nu strica! Capul sus!Spor la condus si iti doresc sa nu ai incidente de niciun fel!

Ceska777 spunea...

Cum ziceam........esti ani lumina inaintea mea daca iesi deja in oras. Adica am iesit si eu duminica dupa masa in "metropola" noastra unde erau mai multe masini sus in vii decat pe sosele in oras. Mi-e frica de pornirile in panta ca de naiba..... Tie succes!
Si da a fost spooky liftul ala....

Anonim spunea...

Doamna mămică de Sebastian, succes la condus ! iar despre stafii , eu am avut 3 experiente cu ele, cred ca exista..de fapt sint sigur :(

svea spunea...

Ce repede a trecut timpul; a şi venit autorizaţia... Super :)) Baftă la condus şi fruntea sus! Cel mai bine şi sigur îţi ridică Basse moralul! Drăguţul de el! Mulţi pupici de încurajare! :))

vergi spunea...

da-le in colo de stafii!! mai grav cu intepatul cu acul de la seringa, atentie mare! mult succes la condus, o sa te descurci dar e nevoie de mult curaj si bucuria de a conduce! la venirea in germania nu aveam in romania nicio o ora de condus in afara de scoala de soferi ( de frica!!!) dar cum primul meu servici depindea de masina, sa vezi ce repede am invatat!! la inceput cu frica si cu timpul tot mai bine!o mama de copil mai ales e legata de masina, cu timpul drumurile devin tot mai dese, scoala, ore de te miri ce, prieteni.

mamica de Sebastian spunea...

@Alina eu as zice brr la patania cu acul,ca de acolo am iesit vatamata:))

@Ghiocel nu mi-a fost frica deloc,era o atmosfera linistita.Cit despre carnet timp sa am sa conduc..Sper sa-l iau.

@mirela multumim mult

@Oanamada optimismul imi lipseste citeodata..

@ceska succese si tie cu condusul,eu deocamdata sint in afara traficului sint in zona industriala unde nu se prea circula:))

@Domnu Ninu multumesc de urari ,cit despre stafii eu sint sigua ca exista..

@Svea autorizatia a venit cu o saptamina intirziere deci nu a durat atit cit au zis ei.

@Vergi asta m-a ambitionat sa-mi iau carnet,ca Basse o sa inceapa scoala si o sa trebuiasca dus si adus de la scoala si alte activitati si fara carnet sint moarta