Eu nu pot face nimic ce face fum in casa, am facut o data vinete pe aragaz, a fost o greseala enorma...au pornit alarmele de fum sa tiuie si in plus mi s-au lipit de placa ceramica :(.
@Miha eu cred ca poti sa faci daca lasi toate deschise.Cit despre vinete eu le coc in cuptor si nu mai am atita bataie de cap sa le intorc.Pun in tava folie de aluminiu si la cuptor cu ele..
Da, am incercat si eu in cuptor, nu-mi plac....nu au gustul acela de copt. Asa ca le fac afara pe gratar, fara fum si alarme :)). Nu stiu, nu ma am cu aluaturile, poate o sa incerc cand ma voi plictisi odata...mi-am facut plinul asta vara in Ro, face matusa lui Ovi niste placinte dementiale! Mmmm, inca salivez la langosele tale...
Nu pot să cred, stăteam azi în autobuz şi visam cu ochii deschişi la scovergi, langoşi, gogoşi şi alte bunătăţi. Ca acum, să mă întâmpine, la tine pe blog, minunăţie de langoşi cu brânză :))) Vreeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu şiiiii eeeeeeeeuuuuu!!! :))
aaa bun, pare simplu, deşi nu am făcut niciodată... când ai făcut tocăniţă de vită, mi-ai făcut o poftă, şi după câteva zile, ţi-am călcat pe urme, aşa că să nu te mire dacă o să încerc şi eu să fac langoşi, drojdie să cumpăr :))
Am si eu o intrebare, si chiar am facut un pariu cu prietena mea ( sper sa-l cistig :)... Nu-i aşa că brînza din langoşi este de ren ?, ca nu prea am auzit de vaci in Sweden :)
Ps. ma cheama doar Ninu, ori Sir Ninu, cind a citit de cuvintul "domn" a ris calul meu de s-a prapadit :))
@Domnu Ninu nu e brinza de ren,brinza de ren e foarte scumpa si e pacat sa o pui in langosi,e brinza de vaci produsa in De:)). Ps.Nu stiam ca ai si cal:))
@Paul,pancovele sint gogosi,langosi sint placinte cu brinza:)
@Amalia eu nu glumesc deloc,esti oricind binevenita..
20 de comentarii:
Pofta buna! Yamiiii...arata imbietor!
Eu nu pot face nimic ce face fum in casa, am facut o data vinete pe aragaz, a fost o greseala enorma...au pornit alarmele de fum sa tiuie si in plus mi s-au lipit de placa ceramica :(.
Sarut mâna ! 2 ore am cautat sa vad de unde vine mirosul asta imbietor :) of da ce frumos miroase, mai aveti cumva una in plus si pentru mine ?
@Miha eu cred ca poti sa faci daca lasi toate deschise.Cit despre vinete eu le coc in cuptor si nu mai am atita bataie de cap sa le intorc.Pun in tava folie de aluminiu si la cuptor cu ele..
@domnu Ninu sigur ca mai am poftiti incoace:))
Da, am incercat si eu in cuptor, nu-mi plac....nu au gustul acela de copt. Asa ca le fac afara pe gratar, fara fum si alarme :)). Nu stiu, nu ma am cu aluaturile, poate o sa incerc cand ma voi plictisi odata...mi-am facut plinul asta vara in Ro, face matusa lui Ovi niste placinte dementiale!
Mmmm, inca salivez la langosele tale...
Ohoho, multumim, multumim! :)
auzi, da' reteta n-o dai? :D
Nu pot să cred, stăteam azi în autobuz şi visam cu ochii deschişi la scovergi, langoşi, gogoşi şi alte bunătăţi. Ca acum, să mă întâmpine, la tine pe blog, minunăţie de langoşi cu brânză :))) Vreeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu şiiiii eeeeeeeeuuuuu!!! :))
@manole reteta e foarte simpla,apa,faina,drojdie si un pic de sare..Se framinta toate si se lasa la dospit...
@Svea sint simplu de facut...
Deja mi s-a facut pofta de langosi.
Vrem si noi reteta! Sau daca nu langosi gata-calzi, please.
Cat din fiecare din ingredientele astea?
@ceska nu stiu sa zic exact ingredientele.cam juma de kg de faina 500ml apa,si 25 de grame drosjdie proaspata.Aluatul sa fie moale..
aaa bun, pare simplu, deşi nu am făcut niciodată... când ai făcut tocăniţă de vită, mi-ai făcut o poftă, şi după câteva zile, ţi-am călcat pe urme, aşa că să nu te mire dacă o să încerc şi eu să fac langoşi, drojdie să cumpăr :))
Am si eu o intrebare, si chiar am facut un pariu cu prietena mea ( sper sa-l cistig :)... Nu-i aşa că brînza din langoşi este de ren ?, ca nu prea am auzit de vaci in Sweden :)
Ps. ma cheama doar Ninu, ori Sir Ninu, cind a citit de cuvintul "domn" a ris calul meu de s-a prapadit :))
Wouuuuuu, pancove se numesc aici in Ardeal, m-ati facut tare pofta de una!!
Draga mea, ai mare grija ce spui, ca mie chiar imi vine sa vin!
@svea sper sa-ti iasa langosii
@Domnu Ninu nu e brinza de ren,brinza de ren e foarte scumpa si e pacat sa o pui in langosi,e brinza de vaci produsa in De:)).
Ps.Nu stiam ca ai si cal:))
@Paul,pancovele sint gogosi,langosi sint placinte cu brinza:)
@Amalia eu nu glumesc deloc,esti oricind binevenita..
@Mirela poftim si tu la langosi
Doamna mamica de Sebastian, cum nu stiati ca am cal ?..nu ati fost pe blogul meu deloc ? :(
Of. si ampierdut si pariul, acu trebuie sa dau un parfum Oriflame :(
Cam tarziu, dar vreau si eu. Te rog sa faci o portie pentru prietenele tale. Zau asa, meritam si noi bunatati!
@Domnu Ninu scuzele mele,eu stiam ca sinteti pescar inrait.Cit despre parfum sint sigura ca prietena merita si fara pariu:))
@Ghiocel cu cea mai mare placere fac o portie:))
Trimiteți un comentariu